Nokia N9 Sahiplerine Kötü Haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pRime.

Üye

güzel yazı olmuş eline sağlık.

bekliyoruz abi çok zevkli ss atmak varya 1.5 yıllık C7 di kariyerimde hiç ss alıp atmamıştım N9 da ise doyamıyorum

- - - Eklendi - - -

aynen öyle kardeşim aklında varsa umarım bir gün nasip olur.

Eyvallah , kardeşim sağol.

MertcaN9

Üye
[ENGİN];5520646' Alıntı:

abi keşke yükle tc ye yükleseydin daha büyük oluyor du resimler ama olsun bu da kafi ben orjinal rengii çok seviyorum zaten renkli bataryadan sıkıldım Avkon modu vardı C7 de onu kullana kullana normal bataryayı unutmuştum

pRime.

Üye
bu arada Mahmut kardeş "N" harfini unutmuşsun. kopyala yapıştır yaparken dikkatli ol bir daha.

Tepkiler: MertcaN9

pRime.

Üye
son olarak kötü haber diye başlık açıp kendini komik duruma düşürenlere gelsin bu.

"N9/N950'de kullanılan Sailfish imajı'nın ne zaman sunulacağını merak edenler sabredin, ileriki haftalarda bunu sunacağız." diyor.

- - - Eklendi - - -

isteseler şu anda da sunabilirler ancak videolardan anladığım kadarıyla şu anda yazılımın bir kısmı çalışıyor. yani çekirdek uygulamalarının bazıları yok ve metin seçme, kopyalama gibi ince işlemler de yazılımda bulunmuyor. bu ve bunun gibi eksikleri tamamladıkları zaman sorunsuz ve tam uyumlu kullanıma hazır olacak.

Ekli dosyalar

[ENGİN]

Üye
Serdar şu son koydugun videonun mobbil olanların izlemesi için link verebilirmisin bende izleyemiyorum malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...