[ENGİN]
Üye
bazı arkadaşlar anlaşılan karalama yapmadan prim yapamıyor bu forumda.
bak dostum bunlar biz n9 kullanıcılarını üzmüyor. bizim yazılımımız zaten bu haliyle bile çok kullanılabilir durumda ama asıl üzücü olan durum sizin androidinizin hala adam edilememiş olması.
he bir de n9'un sizlerde yarattığı bir kuyruk acısı var anlıyorum ama bu şekilde acınızı çıkarmayın.
he bir de bak burada konu açıldı jolla tanıtımıyla ilgili ve destek durumuyla ilgili bilgi de var.
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...im-videosu-ve-n950-uzerinde-jolla-725634.html[/COLORCOLO
bakın arkadaşlar geliştirici cihazı ile geliştiricilere açık cihaz tanımını birbirine karıştırmayalım. n950 gibi belirli kesimlere dağıtılan cihazlar geliştirici cihazıdır. bir nevi ayakı sdk da denebilir bunlara. samsung'un tizen için yaptığı geliştirici cihazı da buna örnek olarak gösterilebilir. bu cihazlar bir nevi prototiptir sadece belirli kişilere üretici tarafından ücretsiz olarak gönderilip kullanmalarına izin verilir.
ancak n9 son kullanıcılar için üretilen bir cihazdır. tasarımı da yazılımının basitliği de bunu açıkça göstermektedir. peki n9'da neler yapılabilir? n950'deki imkanların bir kısmına ulaşılabilir. bunlardan birisi geliştirici modunu açmaktır. geliştirici modu ile n9'a bir takım geliştirici araçları ile terminal yüklenir ve n950'nin sahip olduğu imkanlara n9 da kısmen ulaşabilir. daha da ileri gitmek isteyenler ise kernel değişimi ile open moda geçebilir. ancak n9 son kullanıcı cihazı olduğu için bu seçenekler ayarlarda gizlidir. benzer mantık tüm android cihazlarında vardır. ayarlarına girip kendiniz de görebilirsiniz.
yani sonuç n9 son kullanıcı cihazıdır ama geliştirmeye de açıktır.
sana yapayım ben ayrı olarak istersen. mert'e de yaptım bir tane.Bu arada Serdar imza iyiymiş her an çalabilirim kardeşim
sana yapayım ben ayrı olarak istersen. mert'e de yaptım bir tane.
Yapmayın arkadaşlar site bu kadar güzel aletleri kaldırmayabilir
Siz yetiyorsunuz Allah'tan onlar yokşaka bir yana da çok sık bir alet ya karizma , şekil , asalet akıyor aletten ya
[ENGİN];5520592' Alıntı:bende mi bir iki SS atsam napsam :himmm
Aynen Lumia'da aynı tasarım kullanıldı ama N9 çok güzel duruyor. Multitasking özelliğini ilk gördüğümde çok şaşırdım.Kullandığım kadarıyla Stabil çalışan bir alet .
at at abi
[ENGİN];5520607' Alıntı:
ne atsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?