Nokia N9 MeeGo Teknik Özellikleri Fiyatı Resim

Sponsorlu Bağlantılar

nalcam22

nalcam22

Üye
herdakka güncellememi çıkıyoki güncelliyeyim korma ben 5800 dan başka birsürü tel kullandım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C7 kullandın mı da video da harika ama berbat diyosun.Tamam kamerası çok iyi degil.Ama onu da video da güzel göstermezler sana.
N9'u bekle ve sevdigin diger markaların nal toplayısını izle.
5800 yılların telefonu 2011 modelleriyle karsılastırma istersen.

nonamex

Üye
Tasarım güzel, işletim sisteminin geleceğinin belirsiz oluşu kötü , Ram iyi , İşlemci yeterli diyelim , GPU zayıf (PowerVR SGX530) daha güçlü bir tercih yapılabilirdi onu yerine.
Piyasa çıktıktan 3-4 ay sonra almak lazım en iyi, direk alıp elde patlama ihtimali de var..

• Beğen
Tepkiler: gvz123
punisher123

punisher123

Üye
herdakka güncellememi çıkıyoki güncelliyeyim korma ben 5800 dan başka birsürü tel kullandım
Birisi Şu trollü hava almaya çıkarsın,ısınmış..
Niye bu insanlar sürekli aynı şeyleri ezberleyip konuşup dururlar anlamıyorum,İşleri güçleri, işlemci hızıymışta,rammışta falan filan,Ya Allah aşkına birisi bana Çift çekirdekli bir telefonun nasıl arayüzde lag yapabildiğini açıklasın,Andoridin gücü yeteneği bu işte,Lag yapmak.. Appleyi hiç sevmem nefret ederim ama Hakkını vermek lazım yılların telefonu bile Acayip akıcı çalışıyor,bu işlemcinin o kadarda önemli olmadığına yeterli kanıt değilmi?
Bu saatten sonra androidciler bi elinizi vicdanınıza koyun ve gerçekçi olun,Donanımdan daha önemli şeyler var bu dünyada..

nalcam22

nalcam22

Üye
C7 kullandın mı da video da harika ama berbat diyosun.Tamam kamerası çok iyi degil.Ama onu da video da güzel göstermezler sana.
N9'u bekle ve sevdigin diger markaların nal toplayısını izle.
5800 yılların telefonu 2011 modelleriyle karsılastırma istersen.
kullandim tabi resimlerini de gördüm videoda güzel ama resimde iyideğil benim sana sözüm ben bidaha nokıa almam kolay kolay çünkü nokıa kullanıcıları hep yarıyolda birakiyo müşteri memnuniyeti denen bişey yok bence sizde almayın pişman olursunuz

----------Eklendi @ 09:38:00 ---------- Yazıldı @ 09:35:32 ----------

Birisi Şu trollü hava almaya çıkarsın,ısınmış..
Niye bu insanlar sürekli aynı şeyleri ezberleyip konuşup dururlar anlamıyorum,İşleri güçleri, işlemci hızıymışta,rammışta falan filan,Ya Allah aşkına birisi bana Çift çekirdekli bir telefonun nasıl arayüzde lag yapabildiğini açıklasın,Andoridin gücü yeteneği bu işte,Lag yapmak.. Appleyi hiç sevmem nefret ederim ama Hakkını vermek lazım yılların telefonu bile Acayip akıcı çalışıyor,bu işlemcinin o kadarda önemli olmadığına yeterli kanıt değilmi?
Bu saatten sonra androidciler bi elinizi vicdanınıza koyun ve gerçekçi olun,Donanımdan daha önemli şeyler var bu dünyada..

asıl siz elinizi vicdanınıza koyun 500 lira verip 800mhzli flash destekli telefon almak varken niye 500 tl verip 369 mhzli flash desteksiz dandik telefon almayı kim ister hadi söyle ben isterim desenize .ayrıca bişey bildiğiniz yok.

----------Eklendi @ 09:38:53 ---------- Yazıldı @ 09:38:00 ----------

Tasarım güzel, işletim sisteminin geleceğinin belirsiz oluşu kötü , Ram iyi , İşlemci yeterli diyelim , GPU zayıf (PowerVR SGX530) daha güçlü bir tercih yapılabilirdi onu yerine.
Piyasa çıktıktan 3-4 ay sonra almak lazım en iyi, direk alıp elde patlama ihtimali de var..

doğru :good:

denizci535

denizci535

Üye
meego ilk telefon ciksin 2 ay sonra alniz derim, testler ve şikayetler olacaktır bakalım neler çıkacak. Kasa da mi işlemci de mi yoksa batarya da mi sorun çıkacak bekleyelim görelim.

Üst Alt