Nokia N9 MeeGo Teknik Özellikleri Fiyatı Resim

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
sende bendensın yanı :d:

----------Eklendi @ 10:41:15 ---------- Yazıldı @ 10:39:17 ----------

bır ara maemo bolumunde fınk atarke yok sadece msn tarzı programlarda yapılıyo dıye okumustum demekkı sonra gelmış ozaman tsk bılgı ıcın

Rica ederim dostum. :)

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
Bencede var adam tek fotoğraf çekmek için ön kamera koymaz:nono::nono::nono::nono:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ayenice

ayenice

Üye
Bence en iyi telefon ünvanını n900'den alabilecek yegane telefon.Nokia başka bir meego'lu telefon üretmezse hata eder.

Ocean258

Ocean258

Üye
valla tasarımı falan hıc guzel degıl bence kalas gıbı telefon.. zaten bıde symbian anna cıkacaksa hıc bulasılmaz..

nalcam22

nalcam22

Üye
n9 dedikleri bumu ezonun önde gideni outofocusta yok galiba

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
valla tasarımı falan hıc guzel degıl bence kalas gıbı telefon.. zaten bıde symbian anna cıkacaksa hıc bulasılmaz..
Beyler buyrun buyrun basladık yine :ehe:naughty:
Telefon meego kullanıyor symbian degil.Özellikleri itibariyle ve sistemiyle diger modelleri fena yıpratacak bu asikar.Tasarım göreceli bir kavram.Kamerasıda otofokuslu carl zeiss optik 8.0 mp lens kullanıyor..nalcam22
Ama nokia iste naparsın ööö e kaka :kop:

nalcam22

nalcam22

Üye
Beyler buyrun buyrun basladık yine :ehe:naughty:
Telefon meego kullanıyor symbian degil.Özellikleri itibariyle ve sistemiyle diger modelleri fena yıpratacak bu asikar.Tasarım göreceli bir kavram.Kamerasıda otofokuslu carl zeiss optik 8.0 mp lens kullanıyor..nalcam22
Ama nokia iste naparsın ööö e kaka :kop:

Yazmamışlarki outo focus var diye
Ve galaxy s2 buna bin basar istersen karşılaştırak

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yazmamışlarki outo focus var diye
Ve galaxy s2 buna bin basar istersen karşılaştırak

Hmm basar basar.Nasıl karsılastırcaksın neyini karsılastırıcaksın.İslemcisi çift çekirdek mi diyeceksin :d:
N9 daha çıkmadı atam da videoları izle biraz :pro:

[video=youtube;A88K-Hm_bQw]http://www.youtube.com/watch?v=A88K-Hm_bQw[/video]

[video=youtube;UWzbD-jro4U]http://www.youtube.com/watch?v=UWzbD-jro4U[/video]

nalcam22

nalcam22

Üye
özelliklerini karşılaştırırız
Ve ayrıca bi telefonun iyi olduğunu videoyla anlayamassın c7 de videoda süper ama gel görki telin kamerafelaket 256mb ram var samsungun 500tllik telinde bile 278 mb ram var

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
özelliklerini karşılaştırırız
Ve ayrıca bi telefonun iyi olduğunu videoyla anlayamassın c7 de videoda süper ama gel görki telin kamerafelaket 256mb ram var samsungun 500tllik telinde bile 278 mb ram var

O samsung'a android 2.2 yüklü dostum haberin var mı??
Nokia uyanık samsung enayi mi yani fazla fazla koyuyor donanımı.Düsük donanımlı bir telefon Android çalıstırmaz.
SGS2'yi iphone tokatlıyor bak asagıda.N9 da 1Ghz islemci ve 1 GB ram var meego gibi hafif linux tabanlı bir sistem için çok çok harika bir deger bunlar.

[video=youtube;jint7FKQgi0]http://www.youtube.com/watch?v=jint7FKQgi0[/video]

nalcam22

nalcam22

Üye
androıd 2.2 kötümü sen ne kullanıyon 10.1mi birsürü hd oyun var 2.2 için bide onu 2.3e yükselte bilirsin 50 tlye
İnanmassan antroıdtelefonları.coma bak
S60v5 i yükseltsene s^3 e ellideğil 100 tlde versen yükseltemessin nokıa bu işte insanlara sürekli düşük sistemli telefonlar satıp onları yeni cihazlar almaya sürüklüyo
Ve ayrıca ipıne kimki sgs2 tokatlıcak

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum boşuna anlatma onlar anlamaz onlar sadece rakamlara bakar işletim sistemi nasıl kullanıyor diye bakmaz mesela mobilden anlayan çok iyi arkadaşım var dediği laf android kullandım symbiana laf atanlar neye laf attıklarını bile bilmiyor dedi o kadar berbar bir sistem

----------Eklendi @ 17:54:10 ---------- Yazıldı @ 17:53:08 ----------

ayrıca videoyu izleyemediğide belli aynı oyunları daha hızlı oynatıyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
androıd 2.2 kötümü sen ne kullanıyon 10.1mi birsürü hd oyun var 2.2 için bide onu 2.3e yükselte bilirsin 50 tlye
İnanmassan antroıdtelefonları.coma bak
S60v5 i yükseltsene s^3 e ellideğil 100 tlde versen yükseltemessin nokıa bu işte insanlara sürekli düşük sistemli telefonlar satıp onları yeni cihazlar almaya sürüklüyo
Ve ayrıca ipıne kimki sgs2 tokatlıcak

Ya bırak arkadasım ya izle gör iste koskoca çift çekirdekli telefonu eziyor attık ya oyunu yükleme zamanın falan gör iste...
Android 2.2'yi kötülemiyorum sadece yüksek donanım istiyor diyorum.
Ayıca acıtınca niye herkes hemen genele vuruyor isi.N9 1GHz islemci,1GB ramli ve Meego sistemli bir telefon.Bunu konus sadece.
S60v5 zaten 434 mhz ile iyi kötü çalısıyor android gibi kalas bir sistem degil ki 800 mhz koysunlar.Sanki samsung babasının hayrına yapiyor bu isi o söyledigin telefon da gio o telefonun sorunlarını yazmak istemiyorum çünkü bu telefonu bende begeniyordum ve çogu kisiye tavsiye etmistim forumda...

nalcam22

nalcam22

Üye
dostum boşuna anlatma onlar anlamaz onlar sadece rakamlara bakar işletim sistemi nasıl kullanıyor diye bakmaz mesela mobilden anlayan çok iyi arkadaşım var dediği laf android kullandım symbiana laf atanlar neye laf attıklarını bile bilmiyor dedi o kadar berbar bir sistem

----------Eklendi @ 17:54:10 ---------- Yazıldı @ 17:53:08 ----------

ayrıca videoyu izleyemediğide belli aynı oyunları daha hızlı oynatıyor

Sen şimdi symbian iyimi diyosun

----------Eklendi @ 18:01:30 ---------- Yazıldı @ 17:59:37 ----------

Ya bırak arkadasım ya izle gör iste koskoca çift çekirdekli telefonu eziyor attık ya oyunu yükleme zamanın falan gör iste...
Android 2.2'yi kötülemiyorum sadece yüksek donanım istiyor diyorum.
Ayıca acıtınca niye herkes hemen genele vuruyor isi.N9 1GHz islemci,1GB ramli ve Meego sistemli bir telefon.Bunu konus sadece.
S60v5 zaten 434 mhz ile iyi kötü çalısıyor android gibi kalas bir sistem degil ki 800 mhz koysunlar.Sanki samsung babasının hayrına yapiyor bu isi o söyledigin telefon da gio o telefonun sorunlarını yazmak istemiyorum çünkü bu telefonu bende begeniyordum ve çogu kisiye tavsiye etmistim forumda...

Sen 5800 sorunlarını hiç duymadın dimi seni s60v5 bölümlerine bekliyorum kardaş

barlasmlh

barlasmlh

Üye
Sen şimdi symbian iyimi diyosun

ne alaka dostum anlamakmı istemiyorsun iphone ile galaxy karşılaştırmasından bahsediyor

----------Eklendi @ 18:02:15 ---------- Yazıldı @ 18:01:45 ----------

izlemediğin belli

nalcam22

nalcam22

Üye
izleyemedik çünkü flash playerimiz yok nokıa saolsun

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben x6 kullanıyorum 5800 ile aynı donanıma sahip.Telefonu adam gibi kullanıp güncellemelerini yaparsan sorun çıkarmıyor.
Sen 5800'dan baska telefon kullanmadın sanırım belli hiç uzatma bence.Biraz begendigin telefonun eksilerini de arastır sadece begenmediklerini degil.

Üst Alt