PalmerTech Üye krloğlan' Alıntı: sen varya adamsın yaa. aLLah r.oLsun kardeşim . sen bliyn bu işi deniyorum smdi Genişletmek için tıkla ... hadi inş. olur bu sefer
krloğlan' Alıntı: sen varya adamsın yaa. aLLah r.oLsun kardeşim . sen bliyn bu işi deniyorum smdi Genişletmek için tıkla ... hadi inş. olur bu sefer
meg1ddo Üye bende zaten bu son sürüm yüklü, telefon yurt ici ve kvk lı, ve çoktandır yüklü bu sürüm, nasıl oluyorda yeni yayınlanmış anlamadım ben...
bende zaten bu son sürüm yüklü, telefon yurt ici ve kvk lı, ve çoktandır yüklü bu sürüm, nasıl oluyorda yeni yayınlanmış anlamadım ben...
PalmerTech Üye meg1ddo' Alıntı: bende zaten bu son sürüm yüklü, telefon yurt ici ve kvk lı, ve çoktandır yüklü bu sürüm, nasıl oluyorda yeni yayınlanmış anlamadım ben... Genişletmek için tıkla ... yeni yayınlanmadı zaten.
meg1ddo' Alıntı: bende zaten bu son sürüm yüklü, telefon yurt ici ve kvk lı, ve çoktandır yüklü bu sürüm, nasıl oluyorda yeni yayınlanmış anlamadım ben... Genişletmek için tıkla ... yeni yayınlanmadı zaten.