arkadaşlar bunun için bir fix dosyası yayınlanmış, inception veya aegis hack ile yüklemeniz gerekmektedir.
aegis hack ve debinstaller kullananlar dosyaya dokunsun ve trusted düğmesini etkinleştirip dpkg ile kurulum yapsın.
buradan dosyayı indirin:
bu deb installer bir türlü aktif olmuyor kurmadığım şey kalmadı cihaza bunun yüzünden çözemedim
debinstalleri normal mi kuruyoruz yoksa terminalden mi öyleyse nasıl?
bu deb installer bir türlü aktif olmuyor kurmadığım şey kalmadı cihaza bunun yüzünden çözemedim
debinstalleri normal mi kuruyoruz yoksa terminalden mi öyleyse nasıl?
Eger aegis-hack yulu degilse konusuna gidip ekteki dosyayi indirip kur...gelistirici modu acik olmasi gerek... debinsraller konusuna gidip deb dosyasini inder ve mydocs at ve cd /home/user/MyDocs/ yazip enterla ve aegis-dpkg -i debinstall_1.0.2_armel.deb ya ve yuklenmesini bekle tamamdir...
Eger aegis-hack yulu degilse konusuna gidip ekteki dosyayi indirip kur...gelistirici modu acik olmasi gerek... debinsraller konusuna gidip deb dosyasini inder ve mydocs at ve cd /home/user/MyDocs/ yazip enterla ve aegis-dpkg -i debinstall_1.0.2_armel.deb ya ve yuklenmesini bekle tamamdir...
arkadaşlar bunun için bir fix dosyası yayınlanmış, inception veya aegis hack ile yüklemeniz gerekmektedir.
aegis hack ve debinstaller kullananlar dosyaya dokunsun ve trusted düğmesini etkinleştirip dpkg ile kurulum yapsın.
buradan dosyayı indirin:
N9Qtweak geliştiricisi Schurman'a yazdım sonraki versiyona bu düzeltmeyi koyacağını söyledi işimiz daha kolay oluronceki mesajlarda bahsedilen hicbir programi kurmadim. n9qtweak programinda daha onceden aldigim yedegi geri yukledim fb chat ve rehberde kisi gosterimi calisiyor bunu da deneyebilirsiniz
apt-get install -f komutu bazı paketlerde dediğin soruna yol açabiliyor. daha önce de başka paketlerle seninle aynı sorunu yaşayan birileri vardı tmo'da. çözümüne dair bir fikrim yok. verdiğin yeni link sorunu düzeltiyorsa sıkıntı kalmamıştır.