fedlkamp
Üye
IOS'u JB'ledikten sonra en az Android kadar kurcalayabiliyorsun.Basmakalıp cümlelere ne kadar meraklısınız...
kaliteden anlayışım donanımı gerçekten kullanabilen, bir işe yarayan uygulamalar.
sen androide rom atarsın ben işletim sistemine direk özellik kazandırırım veya o bir özelliği değiştiririm bilmem anlatabildim mi?
ahahaha hiç güleceğim yoktudışardan uygulama yükemenin imkansız olan bi telefondan bahsediyoruz
peki ios'ta olan android'de olmayan kaliteli bi uygulama söyle? ben galaxy s'ime wp7, b2g işletim sistemlerini yükleyebiliyorum, androidden hiçbişey anlamadığınız ortada
hiçbir şey anlamıyoruz.
en basitinden şöyle söyleyeyim. real racing 2 gibi oyunları ve sizin yüksek donanımlı cihazlarınızdan daha performanslı oynuyorum.
bu arada azıcık araştırın be kardeşim duyduklarınızdan hareket etmeyin, jailbreak olduktan sonra istediğin kadar dışardan kurulum yapabilirsin.
bu arada sistemle oynama konusunda bir şeyler diyordun sanki?
ahahaha hiç güleceğim yoktudışardan uygulama yükemenin imkansız olan bi telefondan bahsediyoruz
peki ios'ta olan android'de olmayan kaliteli bi uygulama söyle? ben galaxy s'ime wp7, b2g işletim sistemlerini yükleyebiliyorum, androidden hiçbişey anlamadığınız ortada
- - - Eklendi - - -
bu nokia fanboylarıyla apple fanboylarının nede çok ortak özelliği varmış yeni farkettim
isterseniz benim galaxy s'imle, aynı donanımda olan n9'un açabildiği oyunları karşılaştırmayalımiphone 4s galaxy s'ten 3 kat daha pahalı ve işlemcisi daha güçlü oyunları daha iyi çalıştırması çok doğal, ama one x, s3 ve s2 gibi yine iphoneden çok daha uygun fiyatı olan telefonlar ile iphone'nin oyun performansı arasında bi fark yok hatta s3, one x çok daha iyi
vay be widget ekleyebiliyor, dışardan oyun yükleyebiliyorsun hemide başka marketler varmışjb'li iphone, root olmayan bi androidden bile kat kat kısıtlayıcı
vay be widget ekleyebiliyor, dışardan oyun yükleyebiliyorsun hemide başka marketler varmışjb'li iphone, root olmayan bi androidden bile kat kat kısıtlayıcı
isterseniz benim galaxy s'imle, aynı donanımda olan n9'un açabildiği oyunları karşılaştırmayalımiphone 4s galaxy s'ten 3 kat daha pahalı ve işlemcisi daha güçlü oyunları daha iyi çalıştırması çok doğal, ama one x, s3 ve s2 gibi yine iphoneden çok daha uygun fiyatı olan telefonlar ile iphone'nin oyun performansı arasında bi fark yok hatta s3, one x çok daha iyi
Hacı donanımmı karşılaştırmak istiyorsun ozaman İphone 4 ile Huawei İdeos x5 i karşılaştıralım...İkisindede 800mhz islemci var ikisindede 512mb ram var birde oyunlara bakalım...Mesela GTA3 huawei de minimum grafikte zor oynanıyor İphoneda en öst seviye kalitede oynanıyor...ve İnfinity Blade Adroidde bu kalitde oyunları çalıştırabilmesi için en azından 4 kat daha yüksek sistem gerekli...İphone nun fiyatı yüksek diyeceksin hakkını verdikten sonra önemli değil...isterseniz benim galaxy s'imle, aynı donanımda olan n9'un açabildiği oyunları karşılaştırmayalımiphone 4s galaxy s'ten 3 kat daha pahalı ve işlemcisi daha güçlü oyunları daha iyi çalıştırması çok doğal, ama one x, s3 ve s2 gibi yine iphoneden çok daha uygun fiyatı olan telefonlar ile iphone'nin oyun performansı arasında bi fark yok hatta s3, one x çok daha iyi
iphone 4'ün donanımı ideos x5'tençok daha iyi.
4kat yüksekmi olmalı güldürme Allah aşkına
Hadi geçtim ideos x5 Galaxy S GPU ları aynı Power VR ramları aynı 512 mb İşlemcileride aynı 1ghz(Bazı yerlerde İphone un ki 800-850mhz olarak geçiyor...)
Glaxy S te Stock romla Gta 3 kasmadan oynayamazsın...
İnfinity Blade sence neden Androide çıkmadı bukadar güölü sistemler olmasına rağmen...Ayrıca infinity Blade Unreal Engine 3 motorunu kullanıyor(Birçok modern pc oyununun kullandığı motor...)
Ayrıca Android açık bir sistem diyorsun fakat güvenlik ve stabilite yerlerde...Uzun süre İphone de kullandım Android te kalite konusunda İos çok çok daha iyi...Ayrıce profesyönel bir işletim sistemi istiyorsan git gerçek bi Linux telefon al...N9 gibi...
galaxy s ile takıntısız modern combat 3, fifa 12 oynuyorum, gta 3 (berbat olduğunu düşündüğüm için) henüz yüklemediminfinity blade dediğin gibi çıkmamış, ve çıkmamış bi oyun için androide laf atman çok komik
galaxy s ile takıntısız modern combat 3, fifa 12 oynuyorum, gta 3 (berbat olduğunu düşündüğüm için) henüz yüklemediminfinity blade dediğin gibi çıkmamış, ve çıkmamış bi oyun için androide laf atman çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?