beta sürüm yapsın ben bi 100 kağıt atarım :ehe Aynen:oke:stabil bir sürüm çıkarsın 50 de bnden :D
Silinen Üye 1833842 Kapalı Hesap MrCommanDTr' Alıntı: beta sürüm yapsın ben bi 100 kağıt atarım Genişletmek için tıkla ... Aynenstabil bir sürüm çıkarsın 50 de bnden
MrCommanDTr' Alıntı: beta sürüm yapsın ben bi 100 kağıt atarım Genişletmek için tıkla ... Aynenstabil bir sürüm çıkarsın 50 de bnden
Cihanî Sultan Üye MrCommanDTr' Alıntı: beta sürüm yapsın ben bi 100 kağıt atarım Genişletmek için tıkla ... mustyde' Alıntı: Aynenstabil bir sürüm çıkarsın 50 de bnden Genişletmek için tıkla ... Siz de amma cimrisiniz ha.
MrCommanDTr' Alıntı: beta sürüm yapsın ben bi 100 kağıt atarım Genişletmek için tıkla ... mustyde' Alıntı: Aynenstabil bir sürüm çıkarsın 50 de bnden Genişletmek için tıkla ... Siz de amma cimrisiniz ha.
MrCommanDTr Emekli Yönetici Cihanî Sultan' Alıntı: Siz de amma cimrisiniz ha. Genişletmek için tıkla ... Hünkarım öğrencinin bağışı bu kadar olur ben her ay okula taksit ödüyorum
Cihanî Sultan' Alıntı: Siz de amma cimrisiniz ha. Genişletmek için tıkla ... Hünkarım öğrencinin bağışı bu kadar olur ben her ay okula taksit ödüyorum
Silinen Üye 1833842 Kapalı Hesap MrCommanDTr' Alıntı: Hünkarım öğrencinin bağışı bu kadar olur ben her ay okula taksit ödüyorum Genişletmek için tıkla ... Benim daha telin taksitleri bitmediHem onları ödüyorum, hemde okula para veriyorum
MrCommanDTr' Alıntı: Hünkarım öğrencinin bağışı bu kadar olur ben her ay okula taksit ödüyorum Genişletmek için tıkla ... Benim daha telin taksitleri bitmediHem onları ödüyorum, hemde okula para veriyorum
mert_1047 Üye Ben datasheeti musait animda vereyim son kullaniciya olmadigi mobil endustriye ve firmalara satilmak icin yapilmis oldugu acikca belli oluyor.
Ben datasheeti musait animda vereyim son kullaniciya olmadigi mobil endustriye ve firmalara satilmak icin yapilmis oldugu acikca belli oluyor.
MrCommanDTr Emekli Yönetici mert_1047' Alıntı: Ben datasheeti musait animda vereyim son kullaniciya olmadigi mobil endustriye ve firmalara satilmak icin yapilmis oldugu acikca belli oluyor. Genişletmek için tıkla ... satılabilir mi orası ayrı acayip kasıyor
mert_1047' Alıntı: Ben datasheeti musait animda vereyim son kullaniciya olmadigi mobil endustriye ve firmalara satilmak icin yapilmis oldugu acikca belli oluyor. Genişletmek için tıkla ... satılabilir mi orası ayrı acayip kasıyor
Silinen Üye 1833842 Kapalı Hesap MrCommanDTr' Alıntı: satılabilir mi orası ayrı acayip kasıyor Genişletmek için tıkla ... Bence bir firma alıp android'le anlaşırsa müthiş satar Ama tabiki stabil bir sürüme ulaştırdıkları zaman
MrCommanDTr' Alıntı: satılabilir mi orası ayrı acayip kasıyor Genişletmek için tıkla ... Bence bir firma alıp android'le anlaşırsa müthiş satar Ama tabiki stabil bir sürüme ulaştırdıkları zaman
MrCommanDTr Emekli Yönetici mustyde' Alıntı: Bence bir firma alıp android'le anlaşırsa müthiş satar Ama tabiki stabil bir sürüme ulaştırdıkları zaman Genişletmek için tıkla ... pek sanmam bunu android kullanmayan firmalar alır alırlarsa o da zor
mustyde' Alıntı: Bence bir firma alıp android'le anlaşırsa müthiş satar Ama tabiki stabil bir sürüme ulaştırdıkları zaman Genişletmek için tıkla ... pek sanmam bunu android kullanmayan firmalar alır alırlarsa o da zor