Nokia N9 64 GB 999 TL!

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben gazetede gördüm dün yeni türkcell faturalı hat alanlara 999 tl

pRime.

pRime.

Üye
recep aldı. gelince açıklar.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Aldım hocam Bimeks'te Turkcell Faturalı hat alan veya faturalıya geçen Arkadaşlar 999 Tl ama Her Turkcell Faturalıya da olabilir ben babamın hattını taşıttırdım bimeks'te var böyle bir kampanya gidin açıklarlar size 31 ağustos'a kadar yalnız her an bitirebilir çünkü her zaman 600 :tl: lik indirim yapmıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Aldım hocam Bimeks'te Turkcell Faturalı hat alan veya faturalıya geçen Arkadaşlar 999 Tl ama Her Turkcell Faturalıya da olabilir ben babamın hattını taşıttırdım bimeks'te var böyle bir kampanya gidin açıklarlar size 31 ağustos'a kadar yalnız her an bitirebilir çünkü her zaman 600 :tl: lik indirim yapmıyorlar

Taahhüt var mı hattı aynı gün içinde iptal kapattırabiliyor muyuz?

PalmerTech

PalmerTech

Üye
neredeyse bir tane daha alacam ya, çok kışkırtıcı bir kampanya :ehe

aynı fiyata p970 modelini almıştım, daha o gün soğudum telefondan, şimdi duydum ki android 4 gelmiyormuş ona :d: oysaki benim sevmediğim android, nokia n9!a portlandı bile, hem de 4 olanı :D

RascalFalcon

Üye

Hayırlı olsun hocam sitesinde yok. Fethiye şubesinde de N9 beyaz mevcut değil. Napalım 600 lira fazla verip alıcam artık :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Hayırlı olsun.:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

hayırlı olsun :)

codblackops2

codblackops2

Üye
çok güzel bir fiyat yeminle 999:tl:'m olsa gözümü kırpmadan verirdim.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Valla ben bir aydan beri babamı hazırlıyordum alttan alttan böyle bir kampanya da olunca aldırdım tabi bana 2 - 2.5 sene telefon almıyacağım

RascalFalcon

Üye
İphone 4S 32GbB kullanıcısıyım. Hatta şu an ürün satılıkta ama satılacağı da yok ( urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-4s-32gb-genpa-garantili-62097033) Şimdi Elektroworld'ten mecburi olarak 1573.99 TL'ye kargo dahil sipariş verdim. Bana da en kazık tarafından hayırlı olsun :D Ama tabi yeni hat alamazdım :) Zaten Turkcell faturalı hattım var ve ek olarak 23 ay daha kampanyam var. Yani çıkmam mümkün değil. Her türlü Bimeks'in kampanyasından yararlanamıyorum. Napalım alan arkadaşlara hayırlı olsun. Hepimiz güzel günlerde kullanalım cihazlarımızı :)

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]s'a arkadaşlar bu n9 tüm turkcell bayilerinde 999tl mi alacağımda[/SIZE][/COLOR]

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sadece bimeks de

ecel54

ecel54

Üye
bu ne kadar daha devam edecek :hmmm

lolaman

lolaman

Üye
oww yo 2 hafta önce bilgisayarı almadan çıksaydı ya bilgisayarı almaz bunu alır biraz kullanırdm indirim geçince satardım feci kar ederdim of ya of :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız mesajlar silindi.

Üst Alt