lik indirim yapmıyorlarAldım hocam Bimeks'te Turkcell Faturalı hat alan veya faturalıya geçen Arkadaşlar 999 Tl ama Her Turkcell Faturalıya da olabilir ben babamın hattını taşıttırdım bimeks'te var böyle bir kampanya gidin açıklarlar size 31 ağustos'a kadar yalnız her an bitirebilir çünkü her zaman 600lik indirim yapmıyorlar
Aldım hocam Bimeks'te Turkcell Faturalı hat alan veya faturalıya geçen Arkadaşlar 999 Tl ama Her Turkcell Faturalıya da olabilir ben babamın hattını taşıttırdım bimeks'te var böyle bir kampanya gidin açıklarlar size 31 ağustos'a kadar yalnız her an bitirebilir çünkü her zaman 600lik indirim yapmıyorlar

Aldım hocam Bimeks'te Turkcell Faturalı hat alan veya faturalıya geçen Arkadaşlar 999 Tl ama Her Turkcell Faturalıya da olabilir ben babamın hattını taşıttırdım bimeks'te var böyle bir kampanya gidin açıklarlar size 31 ağustos'a kadar yalnız her an bitirebilir çünkü her zaman 600lik indirim yapmıyorlar

çok güzel bir fiyat yeminle 999'm olsa gözümü kırpmadan verirdim.

Ama tabi yeni hat alamazdım
Zaten Turkcell faturalı hattım var ve ek olarak 23 ay daha kampanyam var. Yani çıkmam mümkün değil. Her türlü Bimeks'in kampanyasından yararlanamıyorum. Napalım alan arkadaşlara hayırlı olsun. Hepimiz güzel günlerde kullanalım cihazlarımızı 
Cihaz alırken bir taahhüt yokTaahhüt var mı hattı aynı gün içinde iptal kapattırabiliyor muyuz?
bu ne kadar daha devam edecek![]()
son tarih 31 ağustos.