Nokia N9 64 GB 999 TL!

Sponsorlu Bağlantılar

PalmerTech

PalmerTech

Üye
mavi olsa, sırf bu yüzden 16Gb lık almıştım :hmmm

15097

15097

Üye
Alasım geldi durduk yere zaten seviyorum N9'u :kıskıs:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Evet Beyler Böyle bir kampanya varr Bimeks'ten yeni geliyorum ancak Faturalı Turkcellilere

KxTR79

KxTR79

Üye
tamam da ne gibi şartı var faturalı türkcellilere?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
tamam da ne gibi şartı var faturalı türkcellilere?
Faturalı Türkcelli olduğunu söylüyorsun veriyorlar Yani Faturaya dahil falan değil

- - - Eklendi - - -

Bundan önce N9 alanlar ne küfrediyordur ama :D

KxTR79

KxTR79

Üye
ohh be yani fatura tarifeni değişmene gerek yok :))) yok ya kader kısmet işi belkidenalana hayırlısı o:)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
ohh be yani fatura tarifeni değişmene gerek yok :))) yok ya kader kısmet işi belkidenalana hayırlısı o:)
Aynen Kısmet işte ben ne zamandır kararsızdım N9 almaya karar verdim önüme bu çıktı çok şükür RABBİME

PalmerTech

PalmerTech

Üye
evet alacaklar için güzel bir fırsat, alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, keşke mavi 64 olsaydı, halen ona yanıyorum ben :hih:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Saol Yarın 2-4 arası kavuşacam cihazıma İnşallah Bitmez şimdi onun için dua ediyorum :D

- - - Eklendi - - -

evet alacaklar için güzel bir fırsat, alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, keşke mavi 64 olsaydı, halen ona yanıyorum ben :hih:
Aslında Yurtdışın da çıktı da getirmediler nedense buraya aynen Cyan 64 olsaydı ben de alacağıdım Ama şimdi Cyan Kılıf alacam :D Yarı yarıya

doctorrr

doctorrr

Üye
Saol Yarın 2-4 arası kavuşacam cihazıma İnşallah Bitmez şimdi onun için dua ediyorum :D

- - - Eklendi - - -

Aslında Yurtdışın da çıktı da getirmediler nedense buraya aynen Cyan 64 olsaydı ben de alacağıdım Ama şimdi Cyan Kılıf alacam :D Yarı yarıya
hayırlı olsun koç :halay3:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
alacaklara şimdiden hayırlı uğurlu olsun,ben salı günü 16 gb siyah aldım mavi kılıf vardı utuda avayarımda da görünüyor zaten. Nokia shopdan piyasa fiyatının hayli altna aldım ve pişman değilim beyazı sarmıyor sevsem direk 64 alırdım zaten N9 her parayı hakediyor o yüzden,sıkıntı etmiyorum hiç sövmedim de ;)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

hayırlı olsun koç :halay3:
Teşekkürler Adamım :halay2:

- - - Eklendi - - -

alacaklara şimdiden hayırlı uğurlu olsun,ben salı günü 16 gb siyah aldım mavi kılıf vardı utuda avayarımda da görünüyor zaten. Nokia shopdan piyasa fiyatının hayli altna aldım ve pişman değilim beyazı sarmıyor sevsem direk 64 alırdım zaten N9 her parayı hakediyor o yüzden,sıkıntı etmiyorum hiç sövmedim de ;)
Lafın gelişi dedim canım :D

El-CD

El-CD

Üye
bugün 5m migrosa gittik arkadaşlarla iftardan sonra , 64 gb beyaz n9 1579 lira idi duyrulur.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünkü habertürk gazetesindeki reklamda var. Detaylar yazıyordur ama yazılar küçük olduğu için görünmüyor ama zaten arkadaşlar detayları vermiş.

KxTR79

KxTR79

Üye
inşallah bende alırım bi kaç güne :) aynn çok büyk fırsat oldu:)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kampanya 31 Ağustos'a kadar. Yeni Turkcell faturalı hat alanlara bu fiyatmış(burda bilgi yanlışı olabilir)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Kampanya 31 Ağustos'a kadar. Yeni Turkcell faturalı hat alanlara bu fiyatmış(burda bilgi yanlışı olabilir)
Yeni hat alırız daha iyi :D

- - - Eklendi - - -

Ben ayrıntısını sorarım yarın

RascalFalcon

Üye
Arkadaşlar internette sadece burada böyle bir şey yazıyor. Bimeks'in sitesinde N9 Beyaz yok. Şimdi Fethiye şubesine gittim haberleri yok. Turkcell'i aradım bilmiyoruz diyorlar. Bu kampanya tam olarak nerde nasıl var. Telefonu almayı başaranlar fotoğraf koyabilir mi? Yoksa dayanamıyorum artık Elektroworld'den 64gb versiyonunu sipariş vereceğim.

Üst Alt