tamam da ne gibi şartı var faturalı türkcellilere?

Faturalı Türkcelli olduğunu söylüyorsun veriyorlar Yani Faturaya dahil falan değiltamam da ne gibi şartı var faturalı türkcellilere?

Aynen Kısmet işte ben ne zamandır kararsızdım N9 almaya karar verdim önüme bu çıktı çok şükür RABBİMEohh be yani fatura tarifeni değişmene gerek yok)) yok ya kader kısmet işi belkidenalana hayırlısı o
![]()
Aynen Kısmet işte ben ne zamandır kararsızdım N9 almaya karar verdim önüme bu çıktı çok şükür RABBİME

Saol Yarın 2-4 arası kavuşacam cihazıma İnşallah Bitmez şimdi onun için dua ediyorum
hayırlı olsun![]()

Aslında Yurtdışın da çıktı da getirmediler nedense buraya aynen Cyan 64 olsaydı ben de alacağıdım Ama şimdi Cyan Kılıf alacamevet alacaklar için güzel bir fırsat, alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, keşke mavi 64 olsaydı, halen ona yanıyorum ben![]()
Yarı yarıyahayırlı olsun koçSaol Yarın 2-4 arası kavuşacam cihazıma İnşallah Bitmez şimdi onun için dua ediyorum
- - - Eklendi - - -
Aslında Yurtdışın da çıktı da getirmediler nedense buraya aynen Cyan 64 olsaydı ben de alacağıdım Ama şimdi Cyan Kılıf alacamYarı yarıya

Teşekkürler Adamım
hayırlı olsun koç![]()

Lafın gelişi dedim canımalacaklara şimdiden hayırlı uğurlu olsun,ben salı günü 16 gb siyah aldım mavi kılıf vardı utuda avayarımda da görünüyor zaten. Nokia shopdan piyasa fiyatının hayli altna aldım ve pişman değilim beyazı sarmıyor sevsem direk 64 alırdım zaten N9 her parayı hakediyor o yüzden,sıkıntı etmiyorum hiç sövmedim de![]()

Yeni hat alırız daha iyiKampanya 31 Ağustos'a kadar. Yeni Turkcell faturalı hat alanlara bu fiyatmış(burda bilgi yanlışı olabilir)