en son mod v4.00 çıkmış.. ben yükledim kamera ve video özellikleri hariç herşey çalıştı.. sonrada sadece kamera ve video özelliklerini geliştirdiği modu yükledim üzerine.. ama öncekini silmeden.. şu anda gayet güzel çalışıyor.. hızlandı, ekran dönmesi çok hızlı, yatay arama ekranı var, resimleri şarkıları hızlı geziyor, kamera daha net oldu, video hem uzağı hem yakını odaklıyor vs vs vs.. ancak video çekerken bazen doğal olarak kamera uzağı bulanık gösteriyor.. hemen odaklanmasını beklemeyin zaten..
şimdi bu programı nerden temin edeceğiz ve benim telefon yurt dışından geldiği için herhangi birşey olmaz umarım?çünkü garanti için taa Almanyaya göndereceğimde.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
en son mod v4.00 çıkmış.. ben yükledim kamera ve video özellikleri hariç herşey çalıştı.. sonrada sadece kamera ve video özelliklerini geliştirdiği modu yükledim üzerine.. ama öncekini silmeden.. şu anda gayet güzel çalışıyor.. hızlandı, ekran dönmesi çok hızlı, yatay arama ekranı var, resimleri şarkıları hızlı geziyor, kamera daha net oldu, video hem uzağı hem yakını odaklıyor vs vs vs.. ancak video çekerken bazen doğal olarak kamera uzağı bulanık gösteriyor.. hemen odaklanmasını beklemeyin zaten..
Arkadaşlar bakın bu mod n8e göre uyarlanmış bir mod.. Yani onun yazılımına uygun bir şekilde yazılmış.. Söyle söyleyeyim, bu yazılımı telefona kurduğumuzda, gerekli dosyalar kendiliğinden gerekli yerlere geçip yerleşiyor ve çalışmaya başlıyor.. Şimdi bu dosyaları alıp başka bir telefona kurarsak ne olur? Dosya aradığı yeri bulamaz ve öyle etrafa bakar.. ya çöp olarak kalabalık yapar yada canı sıkılır biraz oynamaya başlar ve birşeyleri bozar.. O yüzden benim tavsiyem n8 dışındaki bir telefonda bunları denemeyin.. Saygılar..
arkadaşım bence yazılımla alakası yok tamamen kameranın özelliği nokianın yapmadığını bu adam yapmış arka planda artırılabilir bir kamera performansı var demekki her telefonda olması imkansız bence kameranın o kadar özelliği var yapan biraz daha oynamış gizli güce ulaşmış bence