Esendağlı
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla ben bunu yükledim ama sürekli odaklanmada bug olduğundan açmıyordu fakat resimler süperdi şimdi modifikasyon bölüünde buldum mod 3 diye birşey hakket süğer oldu telefona fotolar 8 mb den aşağı düşmüyor sürekli netleme yapıyor filan silince otomatik eski halini alıyor tabi ama ben güncelleme gelene kadar beklerim mod yüklü olarak sonra bakalım ne olcak
Burda anlatılan mod1, bunun üstüne mod3 mü çıktı?
Madem telefonun böyle bir yeteneği var, nokia bir güncellemeyle bunun önününü açmalı bence. Şarjdan ve hafızadan tasarruf için kısmış olabilirler ancak bunu seçenekli yapsınlar, insanlar ihtiyaçlarına göre kaliteyi seçsinler daha iyi değil mi? Böyle yasal olmayan uygulamalarla uğraşmasa N8 kullanıcıları.
yok mod 3 bazı şeyleri düzeltmişler filan ama bayağı güzel dedğin doğru noki kendi yapsa süper olur bu arada güncellemede bununda olacğı yazıyor ve fotoraf kalitesinin artıcaığı söyleniyor ne kadar doğrudur bilinmez ve twitter da yazışmalar olmuş N9 6 hafta sonra çıkıcak diyr filan haydi hayırlısı
c7 de uygulayabilir miyiz acaba ?
bunu yükleyebilmek için telefonun hackli mi olması lazım,?
peki bu uygumalayı istediğimizde kaldırabiliyormuyuz
peki bu kamera özelliklerini attırma olayı c7 ye yapılabilecek prog. İle gerçekleşebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?