• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia, N8'e Resmiyet Kazandırdı! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelingursuu

Üye
bence iphone çakması :)

Progressivity

Progressivity

Üye
iphone çakması mı :D i-phone a 1000 basar bu telefon özellikleri itibariyle

psiko34

psiko34

Üye
Bence tasarımı okadarda kötü değil yalnız tek kötü yanı pilinin çıkıralamıyor olması iphoneda karşılaştığımız bir özellik olmuş nokia bunu oylamaya sunduğunu ve kullanıcıların bu özelliği istediği söyledi garip bence eğer telefon türkiyede satışa sunulmazsa ve yurtdışından getirtilirse telefona su kaçsa yada bataryaya etki edecek bir şey olsa durum vahim inşallah gelir türkiyeye n900 gelse daha iyi olurdu ama symbianın türkiyede maemo 5 e göre daha iyi bir alt yapısı olduğu için getirirler bence

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence harika bir cihaz yapmış busefer nokia

eczklf

eczklf

Üye
süper

--------------- Ekleme ---------------

bence süper islemci hızı 680 mhz 512 ram 3d ekran yani telefon dan annayan özellik arayan hiç aramasın tlfon işte n8 daha ne olsun i-phone kaç defa tlfon çıkardıda nokıa yı yani n8 le kıyaslanacak arkadaşlar yalanmı

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
bulutut 3.0 ;)

coldfire35

Üye
Bende bir iphone 32 gb birde n86 8mp var. NOKİA her zaman çok farklı. çıkınca mutlaka n8 alınmalı diye düşünüyorum. ayrıca bilgi olsun diye söylemek istiyorum şu anda avrupa fiyatı vergiler hariç 376 avro... vergilerle galiba 500 avroyu bulacak.

hakanaras04

Üye
bence iphone bunun yanında halt etmiş çok güzel bir telefon. İphone çok abartıldı ve berbat bir telefon herşeyi sorun mesela bluetooth ile resim göndermek resmen işkence görüntülü arama bile yok iphone alacak arkadaşa üzülüyorüm bunlardan biride babam onada üzülüyorüm ona senin telefonun 5 para etmez diyemiyorum bu ise şahane nede olsa nokia

qwarx

Üye
a.nn salağı sen hayatında 12 m.p. f.makinesi gördün mü?

--------------- Ekleme ---------------

kötü yorum yapanlara

_vezir_

Üye
selamlar millet nokia yı neden ipone ile karşılaştırıyorsunuz ki birkere bence ipone htc yi geçsin htc nin o meşhur sense arayü iponeyi ter düz yapar neyse iponenin nokia yanında lafı bile edilmez.
bazı arkadaşlar ise fiyatı konusunda tedirgin oluyor bence bu tel 1200 tl ye çıkamaz türkiyede nedeni ise nokia 3.5 veya 4 yıldı o eski günlerini arıyor cinlilerin çakma nokia yapması nokia ya rakip ola htc gibi ipone gibi firmaların piyasaya yüklensesi windows mobil in biraz daha yaygınlaşması windows mobil in erbabı ise htc bu nedenle ipone htc yi geçsin nokia o eski günlerine çıkması için ise fiyatı aşağıda tutması gerekiyor becbur buda bu telde benim tek kafama takılan yeri nokia nın kendi sitesinde flash lite 4 kullanmış ve söyle bir birşey yazmış flah 10.1 çoğunluğunu desdekler diye bir yazı yazmış öyleise alacağım tel konusunda kararımı değişdiririm hatta çokdan htc hd2 alaçaktım ama bu teli görünce geriye attım tel almayı

citiboyy

Üye
bence okadar ön yargılı olmayın güzel birşeye benziyor.. tasarımı hoşuma gitti ince bir yapısı var özellikleri de güzel özellikle kamerası çok iyi, zaten iphone a çok benzemesi ona + değil - özellik kazandırır. fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum.

durucum59

Üye
ıphonecular sız once onlıne vıdeo oynatında oyle gelın :DDDDDDD flash lıte 4 10.1 desteklı dıyo dıkkatını cekerım 12 mg pxl 2 mgpxl le kafamıı tutuyonuz en son ıphone 4 cıkardınız onunda antenı cekmıyo zuhahhahaha:DDDDD uygulamanız kac tane daha goruntulu konusmaya yenı gecıyonuz bebeler :DDD yaw ben bunlara cok guluyorum nokia kullanan dostlarım benım 5800 bıle takar o ıphonunuza bence sız bıze benzeyın hadi eyvallah

tabiki89

tabiki89

Üye
Böyle donanımlı bir telefona 680 mhz işlemci az değilmi?:hmmm

sedatus59

sedatus59

Üye
tasarım konusunda vasat ama özellik ve kamera açısından kendisine laf ettirmez... Süper telefon İphone la ne alaka anlamadım Çok beğendim çıkar çıkmaz alıcam o kesin

bensenbiz

bensenbiz

Üye
680 mh işlemci ilk bakışta az gibi gözüksede telefonlar üzerine yapılan bi araştırmada aynen şöyle diordu bu telefon için. multi-tasking symbian 3 te cok iyi geliştirilmiş. ve aynı anda en az 5 uygulama calıstırsanız bile telefonu kasmıyor. bence bu en önemli artısı bu telefonun. heli hazırda 5800 kullanıcısıyım ama bu telefon cıkar cıkamz alıcam gercekten cok guzel olmuş.

:::burak:::

:::burak:::

Üye
kamera istiyosaniz gidin dslr makine alin nokia hayatinda ilk kez 12 mpx yapiyo millet kamera zanndiyo yazik biseydaha ya piyasada n8den adaha iyi ozellikleri olan hatta hadi ozelligi gectim fiyat olarak daha ucuz olan telefonlar varken neden bir insan gider nokia n8 alir bunu biri bana aciklasin yani suanda n8 den o kadar iyi teller varki neden n8 bu kadar seviliyo anlamadim:ehe

ilkerxxl

Üye
ekran ve video çekim kalitesi hd nokia türkiyeye gir burdaki özellikler eksik :)

mancown17

Üye
Nokia N8 Türkiye satış fiyatı ne kadar bilen varmı ??? Help me!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt