Gucci1xw Üye ben comic sans ms kullanmaya başladım n8'de n95tede kullanmıştım ama bu kadar hoş olmamıştı konu için teşekkürler ayrıyetten...
ben comic sans ms kullanmaya başladım n8'de n95tede kullanmıştım ama bu kadar hoş olmamıştı konu için teşekkürler ayrıyetten...
trontr Üye Veridğin nokia pure de ovi storede türkçe karakterler gözüküo mu? Bi de büyük İ harflerinin noktası üstünde mi hafif kaymış mı
Veridğin nokia pure de ovi storede türkçe karakterler gözüküo mu? Bi de büyük İ harflerinin noktası üstünde mi hafif kaymış mı
Rich4arD Üye uçanlaz' Alıntı: tabiki aşagıda linklerden görebilirsiniz yalnız nokia pure değil ben kendi yazıtiplerimden birsini kullandım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu hangi yazı fontu bööyle yaa çook hoşuma gitti.
uçanlaz' Alıntı: tabiki aşagıda linklerden görebilirsiniz yalnız nokia pure değil ben kendi yazıtiplerimden birsini kullandım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu hangi yazı fontu bööyle yaa çook hoşuma gitti.
serdar84 Üye depo hafizasi sececeksiniz pc suite degil resouce dosyasinin icne fonts diye bir dosya acacaksiniz fontlarin ismini degistiripte koyacaksiniz la ucanlaz o resimdeki fontun adi ne
depo hafizasi sececeksiniz pc suite degil resouce dosyasinin icne fonts diye bir dosya acacaksiniz fontlarin ismini degistiripte koyacaksiniz la ucanlaz o resimdeki fontun adi ne