N8 lerimizin yazı şeklini görünümünü zevkimize göre değiştiriyoruz klasik nokia fontunu bile nokia firması bıraktığına göre bizler biraz daha ileri gidiyoru
burda önemli olan sistemi bozabilcek herhangi bi program kullanmamız direk smybian^3 özelliginden faydanalıp font klsörü altına atılan fontları telefonun tanıması bence muhteşem bi özellik gerçkten insan sıkılıyor belli bi süre değişiklik herzman iyidir =)) vala samsung hiç kullanmadım fontunuda bilmiorum ama bu gönderdiklerimi dene inan samsgungu aramazsın bile canlı hali resmlerdekinden çok daha hoş duruyor Xd
burda önemli olan sistemi bozabilcek herhangi bi program kullanmamız direk smybian^3 özelliginden faydanalıp font klsörü altına atılan fontları telefonun tanıması bence muhteşem bi özellik gerçkten insan sıkılıyor belli bi süre değişiklik herzman iyidir =)) vala samsung hiç kullanmadım fontunuda bilmiorum ama bu gönderdiklerimi dene inan samsgungu aramazsın bile canlı hali resmlerdekinden çok daha hoş duruyor Xd
vermiş olduğun el yazısı sitili hoş ama onun daha sade hali olsa güzel olacak zaten samsung dediğimde öyle bir şey bana tam el yazısı çok birbirine girmiş gibi geliyor el yazısı tarzı italik ve daha ziyade elle yazılımış gibi olsun yeterlidir.
Son güncelleme yüklü değilse yapmayın tehlikeli bi kere yaptım tel bi daha açılmadı ve resource dosyann adı bazı tellerde böle olabilir depolama modu açık ovi suite kapalı olucak yoksa olmaz öle bi klasör yoksa oluşturun atın diğer N8'imde öle yaptım ama tehlikeli güncelleme olmayanlarda arkadaşlar riskli ve sonucu söyleyeyim oldu bu sefer
fontu yükledikten sonra bubles ve ekran koruyucu çalışmadı,ekran ve ışığı sürekli açık vaziyette.oyüzden font klasörü silmek zorunda kaldım...acba font güncellemesini yapmadığım ve kendim oluşturduğum için mi ?
fontu yükledikten sonra bubles ve ekran koruyucu çalışmadı,ekran ve ışığı sürekli açık vaziyette.oyüzden font klasörü silmek zorunda kaldım...acba font güncellemesini yapmadığım ve kendim oluşturduğum için mi ?
Kardeşşşşşşşşşşşşş paylaşım süper çok saol ellerine sağlık.
1 soru: Fontları nasıl değiştiriyoruz telefonun içindeki bi menüde yapma olayı var mı yoksa fonts un içindeki dosyayı mı silmek lazım.
Yeni fontları kurup telefondan aktif etme yada değiştirme olayı nasıl oluyor bir açıklarsan çok sevinirim. Ellerine SağLık...
xplore falan denedim telefonun içinden değiştirme ama olmadı mecbur hafıza moduna alıp font klasörünün içindeki dosyaları değiştrmen yeterli oluyor sonra telefonu yeniden başlatıyosun =) her seferınde böle yapılması gerekiyo
c6-01 kullanıyorum. fontu dedigin klasore attım reset attım tele bi degisiklik yok. acaba farklı bi klasörde olabilir mi bnim telde? bir bilginiz war mı?