nokia n86 yardim

Sponsorlu Bağlantılar

jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
nokia n86 yardim
mrb lar ben yeni aldigim n86 icin gerekli olan program istiyordum cunku mobilden internete cok giriyorum ornek radyo dinleyemiyorum mobil tv olsun flas player varmi bu mobile gore
lutfen bu konuyla ilgilenen yardimci olabilirmi?

saygilar:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Symbian os9.3 bölümüne baksana dostum

dcm

Üye
ACİL YARDIIIMMM:(
1 gün önce n86 aldım ama latopuma bağlanamıyorm bişiler yollamak istiyorum telefondan pcye yada pcden telefona ama olmuyr bağlanamyor diyip duruyor n95im vardı çok rahat bağlanıyordum n86 nası bağlanamaz yaaa yardım edin lütfeennn:(

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu??

dcm

Üye
evet teknosadakiler kvk garantili oluyor ayrıca 750-800 arasında bulduysan hiç kaçırma al

--------------- Ekleme ---------------

ya bu sitede nie bna bi allahın kulu yardımcı olmuyor ya:( benim n86 ım var ve ben her türlü telefonla bluetoothla veri aktarımı yapabiliyorum ama laptopumla bağlantı kuramıyorum birbirlerini görüyorlar ama bağlanılamıyor deniyor hem telefon hemde laptopum görüyor ama bağlantı yapılmıyor..bi tanımlama işlemi var ama onu göremiyor malesef işte çünkü bi türlü bağlanamıyor:(:(:( ya lütfen bana bi yardımcı olun artık LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNN:)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
içinden çıkan cd yi kurduktan sonra yani (pc suite) usb kablosu ile bağlantı yawpabilirsin

n86nokia

Üye
N86 ya flash player yukleyemedım (

zelihanur

zelihanur

Üye
arkadaşlar lüüüüüüütfffennnn yardım n86 nın hafızası 8 gb biliyorum ama şöyle bir sorunum var video paylaşmak istiyorum,100mb lık bir videoyu bile alirken hafıza dolu diyor...napıcam yaaa? ayarlardan video paylaşımına girdim kullanılan bellek yığın hafıza dedim ama gene olmadı acaba bozuk mu? >Allah rızası için yardııııım!:ağlarım:

cosmo61

cosmo61

Üye
telefon hafızasındadır msj'lar ayarlar diğer ayarlara gir orda kullanılan hafızayı E depo hafızası seç kardeşim sorun olmaz:D

balliist

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım ve telefon bekleme modundayken sadece menü tuşu her 10 saniyede bir yanıp sönüyor bana yardımcı olurmusunuz böyle yanıp sönmesi normalmi?

sametsalih

sametsalih

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım ve telefon bekleme modundayken sadece menü tuşu her 10 saniyede bir yanıp sönüyor bana yardımcı olurmusunuz böyle yanıp sönmesi normalmi?
evet arkadaşım menü tuşunun her 10 saniyede bir yanması telefonun özelliği (nefes) eğer cevapsız araman varsa daha sık yanıp söner.

Nse

Üye
N86 ile pc den internete girmek istiyorsan (internet hattı olan n86( pc de pc suit yüklemen yeterli orda bağlan senbolüne dokun yeter üstte en solda ki senbol internete bağlan yazan one touch Access ile seni bağlayacak çok basit

muiestyfa

Üye
kardesim cevapsiz arama mesaj acık ugulama varsa o ısık sürekli yanar :D