NOKIA N86 RM-484 güncelleme yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

draligus

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA N86 RM-484 güncelleme yardım lütfen
merhaba
n86 için güncelleme yapmak istiyorum;
ancak phoenix ile güncelleme yaparken iki tane firmware var, birini seçmem gerekiyor,

NOKIA N86 RM-484
0580417 TURKEY Indigo
0580676 TURKEY White

hangisini onerirsiniz?

arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?

Nadir

Emekli Yönetici
farketmez hangisini seçersen seç sonuçta Türkçe ikiside..

arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

hsyn_20

Üye
iyi günler ben n86 8mb aldım rm484 kurulu bunun n-gage programı silindi yanlışkla bunnun üzerine telfona *3 arama tuşu ve power tuşuna bastım hard format attım bazı dosyalar silinmiş bunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim iyi günler

speed944

Üye
e tabıkı sonradan yukledıgın telefon hafızasını hard format atılınca sıler fabrıka ayrlarına doner n-gage uygulaması gıbı bu tur uygulamalar sen ıstesen bıle hafıza kartına yukleyemezsın telefon bunu dırekt telefon hafızasına atar

pc ye ovi yi yüklemelisin n gage kendi sitesinden indirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...