NOKIA N86 RM-484 güncelleme yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA N86 RM-484 güncelleme yardım lütfen
merhaba
n86 için güncelleme yapmak istiyorum;
ancak phoenix ile güncelleme yaparken iki tane firmware var, birini seçmem gerekiyor,

NOKIA N86 RM-484
0580417 TURKEY Indigo
0580676 TURKEY White

hangisini onerirsiniz?

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
farketmez hangisini seçersen seç sonuçta Türkçe ikiside..

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

hsyn_20

Üye
iyi günler ben n86 8mb aldım rm484 kurulu bunun n-gage programı silindi yanlışkla bunnun üzerine telfona *3 arama tuşu ve power tuşuna bastım hard format attım bazı dosyalar silinmiş bunu nasıl çözebilirim:(:(:( yardım ederseniz sevinirim iyi günler

speed944

speed944

Üye
e tabıkı sonradan yukledıgın telefon hafızasını hard format atılınca sıler fabrıka ayrlarına doner n-gage uygulaması gıbı bu tur uygulamalar sen ıstesen bıle hafıza kartına yukleyemezsın telefon bunu dırekt telefon hafızasına atar

gunday1979

Üye
pc ye ovi yi yüklemelisin n gage kendi sitesinden indirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt