nokia n86 8mp 8gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
nokia n86 8mp 8gb
nokia n86 nasıl bir telefon? benle bildiklerinizi paylaşır mısınız?

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
evet yok bilgisi olan

kemal21

kemal21

Üye
ben sana biraz anlatayım cihazın hafızası 8 gb kamerası 8 mp çift led flaşı var flaşlı video çekebiliyor yani çok sağlam olduğunu duydum
434 mhz işlemcisi var ve bu n97 ile aynı hızda rami 128 mb telefon 16 gb a kadar kart destekliyor v21 li cihazları hack leme yöntemi sitede mevcut epey uygulama ve oyunu var fiyatı teknosada 899 tl kamerasının lens genişliği 28 mm ki bu oldukça yüksek bir değer kamerası ödül kazanmış ama 3d hızlandırıcı olmadığı için bazı oyunlarda kasma yapıyor ayrıca ses seviyesi çok yüksek degil hoparlörde ama kesinlikle almaya değecek bir telefon

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
tşkler çok aydınlaştıcı oldu saolasın o kadar gün sonra biri yazdı sonunda.

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
Koca forumda bir kişi cevap yazdı pes doğrusu ne kadar ilgili forum sakinleri varmış. (!)

olies1982

olies1982

Üye
şu an kullanıyorum kamera kalitesinden dolayı aldım.diğer modellere göre daha ağır basıyor kamera konusunda.samsunglara göre kalın fakat telefon olduğunu hissettiriyor.indirilebilen birçok program var,symbian s60 biliyosun...dediğim gibi n86'yı diğer telefonlardan ayıran kamerası...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kamerası yeter bee heeeyytt :D :ehe:ehe

feminist46

feminist46

Üye
dostum. bundan önce n95 8gb kullanıyordum.n95 teki özelliklere 8 mp yi ekle sensör uygulamısını ekle dizaynı ekle artırılabilir hafızayı ekle video çekiminde ışığın gücünü ekle 3 katı hızı ekle.n86 böyle bişey işte.

futbol123

futbol123

Üye
harika bir telefon

kemal21

kemal21

Üye
ya benimde bazı sorularım var bu cihazda gba emusu kullanan oldumu bide acaba divx video izleyen varsa kasıp kasmadığını yazabilirmi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Piyasadaki bence en iyi telefonlar sıralaması yapılsa ilk 3te olması gerekir..

muratay_35

Üye
arkadaşlar ben n95 ve n96 kullandım şimdi ise N86 8MP kullanıyorum içlerinde en iyisi n86 n96 nın ekran büyük birde sesi iyi başka bi özelliği yok en iyisi şimdi n86 hem küçük hemde menüsü diğerlerine göre daha güzel kameradan söz etmiyorum o manyak bişey kendi başına :)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.N86'nın ekranı OLED ekran o yüzden N96'nın ekranını ezer geçer..

Nse

Üye
Kamera ve video kalitesi süper Nokianın Amiral gemisi Yeni N8 geliyor arkadaşlar Yeni Amiral gemisi diye duyruldu 12 mp kamera hd görüntü hdmi çıkış sessistemi felaket suurraunt

esinti-x

Üye
http://www.brothersoft.com/mobile/spb-tv-download-13969.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...