Nokia N85 tuş sorunu yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karakaya_o

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N85 tuş sorunu yardım..
arkadaşlar n85in bi ara 0 tuşu tutukluk yapıyordu. sonra hiç tutmamaya başlladı bende telefoncuya götürdüm dedi tuş bordu değişcek 40 lira orjinal 25lira çin orjinali. bende 40 lira verdim orjinalini yaptırdım ama geçen yine bozuldu ne kadar sert bassamda tutmuyor n85 kullananlarda bu sorun varmı acaba? ve çözümü nedir? çöp mü oldu telefon? mesaj yazan biri değillimdir bu arada..

karakaya_o

Üye
    Konu Sahibi
upppp

pRime.

pRime.

Üye
aynı sorun bende de vardı ama hiç servise vermedim telefonu, tamamen bozulmadı benimki.

karakaya_o

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bende de vardı ama hiç servise vermedim telefonu, tamamen bozulmadı benimki.

bu sorun n85te genelse hiç yaptırmayayım telefonu sizdede varmış arkadaşımdada var bu sorun. arasıra tutmuyodu sonradan tamamen tutmamaya başladı. sonra telefoncuya götürdüm. 40liraya orjinal tuş bordu takıyorum dedi verdim 40 lira ama bidaha bozuldu. ki ben mesajlaşan biride değilim.

pRime.

pRime.

Üye
bu sorun n85te genelse hiç yaptırmayayım telefonu sizdede varmış arkadaşımdada var bu sorun. arasıra tutmuyodu sonradan tamamen tutmamaya başladı. sonra telefoncuya götürdüm. 40liraya orjinal tuş bordu takıyorum dedi verdim 40 lira ama bidaha bozuldu. ki ben mesajlaşan biride değilim.

Benim telefonda da son 6-7 aydır vardı bu sorun, yeni telefon alınca kullanmayı bıraktım ama zor da olsa hala çalışıyor 0 tuşu. Ben telefoncuda telefon yaptırılmasına karşıyım, telefonu bilerek daha da bozuyorlar veya yeni parçayla değişcem diyip bozuk, eski parça takıyorlar. Başıma gelmişliği vardır. Yetkili servise vermek daha iyi olur.

mustafa881981

Üye
ben bu n85 nediyim herkesinde 0 tuşu arızalı. bende tamire vermiyorum kardeşim giti yere kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt