NOKIA N80 versiyon yükselttikten sonra türkçe dil seçeneği silinenlere müjde işte çözüm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA N80 versiyon yükselttikten sonra türkçe dil seçeneği silinenlere müjde işte çözüm!
Nokia Software Update programı ile versiyonunu 5.0725.0 e yükseltenler türkçe dil seçeneğini kaybetmektedir. Bu olay benimde başıma geldi ve uzun uğraşlarım sonucunda telefonun versiyonunu bir alt versiyonu olan 5.0719.0.2 a düşürerek sorunu çözdüm. Bunun için profesyonel yardım almanız gerekmektedir. İnternette forum sitelerinde bir çok çözüm bekleyen bu sorun yine ilk kez Maxicep farkıyla sizlere sunuyorum.

TURKEY Pearl Black- Product kodu: 0526961

Sorunun çözümü için benimle irtibata geçebilirsiniz.

Kent Telekom Nokia Club Servisi
Beyoğlu/Taksim
[email protected]

• Beğen
Tepkiler: MUHAMMED ve afratalli

afratalli

afratalli

Üye
selam kardeş n 80 telefonuma tema yüklüyorum yüklenemedi uyarısı veriyor daha önce yapmıyordu sanırım içinde virüs var nef ve data adlı iki klasör açıyor telefon sürekli ben siliyorum 5 dakika içinde o klasörler geri geliyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz mail ile yardımcı olmak isterseniz adresim [email protected] şimdiden size teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

selam kardeş n 80 telefonuma tema yüklüyorum yüklenemedi uyarısı veriyor daha önce yapmıyordu sanırım içinde virüs var nef ve data adlı iki klasör açıyor telefon sürekli ben siliyorum 5 dakika içinde o klasörler geri geliyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz mail ile yardımcı olmak isterseniz adresim [email protected] şimdiden size teşekkür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim bir çözümü varsa buraya yazarsın herkes öğrenir..paylaşım yapacaksan buraya yap..

c0quettish

Üye
aynısı suan basıma geldı ve duzeltemıyorm :S

uribaju

uribaju

Üye
hacı bende n73üme format attım ama ingilizce oldu nasıl türkçe yapabilirim??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt