MUHAMMED
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne olur ki maliyeti falan acaba? Bir de telefonculara pek güvenemiyorum açıkçası. Tamir edecem diye iyice bozuyorlar genelde. Tanıdık da olmayınca...Sanırım filmde sorun var.
Ehh işte anlıyorum sayılırSen elektronikten anlıyosan eğer yaparsın hemde çok basit bir şekilde.Ama sorun gerçekten filimdenmi kaynaklanıyor bunu öğrenmen lazım.Birde filmi bulman lazım filmlerin yan sanayisi 15-20 arası değişiyor.
Teşekkür ederim efendim bilgilendirmeniz için. Peki o filmi alsam kendim değiştirebilir miyim? Yurtdışından da getrtebilirim direksorun büyük ihtimalle ekran filminde o da telefonun kasasının bozulduğunun bir işaretidir yakında telefonunun ekran da gidip gelmeye başlaya bilir. ekran filmi gittigidiyorda 10,50 lira yeni bir film alırsanda kızağı sonuna kadar açıp çok zorlama.böyle yaparsan kızak filmi sıkıştırıyor ve filmi bozuyor.
Evet hocam öyle sanırım. Ancak pek kendim alıp uğraşmayı düşünmüyorum artıkbu filmleede çok fark yok ama flex kabloyu tavsiye edenler var ben geçen yine değiştirdm bu 3. oldu son 2si flexti farketmio yani...
Ne demek istediğinizi pek anlamadım açıkçasıAhizesini Oyun Oynarken Veya Şarkı Dinlerken Hala Takılı Yapıyorsan İşini OndandıR Büyük İhtimaLLe ?_?
Evet dediğinizi gibi telefoncuda yaptırmaya karar kıldım ben deLCD değiştirmek içinde aynı şeklide tornavidaya ihtiyacın var aslında onun setinide 5-10 lira arasında satıyorlar.
ama sen bir telefoncuya yaptır söküp takman gereken birsürü film ve vida var telefonunda 10 lira kar edeyim derken zararlı çıkma bence (ben arada bir söküp temizliyorum ama boşverpislenince içim rahat etmiyor. )
ayrıca n80 sökme videosu YouTube - Nokia N80 Disassembly
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?