Nokia N8 vs Samsung Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

N8'den Samsung Galaxy S'e geçmeli miyim ?

• Evet

Kullanılan: 6 46.2%
  • Hayır.

Kullanılan: 7 53.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 vs Samsung Galaxy S
Sizce N8'imi satıp Samsung Galaxy S alırsam pişman olur muyum ? Pek pişman olacağım gibi gelmiyor ama bu sefer iyice araştırmadan telefon almayacağım.

Arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun.

Gelelim konuya, Nokia N8 telefonumu mart ayında pek araştırmadan almıştım. Nokia'nın kalitesine güveniyordum. Telefonun kamera performansından memnun kalsamda kullanılan Symbian işletim sistemi pek beni mutlu etmedi.

Öncelikle Symbian işletim sisteminin performansı zayıf, telefon genellikle yavaş çalışıyor bu da beni memnun etmiyor. Bir telefoncuya verip güncelleme yüklettim fakat hala telefonun performansından memnun değilim, tek gördüğüm ikonların değiştiği bir de web tarayıcıya geri tuşu eklemişler o kadar. İnternet performansı yine düşük, adam gibi bir sosyal ağ entegrasyonu yok..Nokia'nın Ovi Market'i zaten ayrı bir rezalet. Kaliteli uygulama ve oyun denen bir şey yok.

Aynı zamanda değer verdiğim bir arkadaşım Android İşletim Sistemli Samsung Galaxy S aldı benle birlikte. Bir onun telefonuna bakıyorum, o kadar iyi düşünülmüş ki.. Facebook'tan bildirim gelince anında telefonun üzerinde gözüküyor. Bizim sosyal uygulamamızın bildirim özelliği bile yok.. Arayüz'ü harika, istediği gibi kişiselleştirebiliyor , Android mağazasında ki uygulamalara hayran kalıyorum. Ayrıca internette yağ gibi kayıyor telefon, ben ise öyle bakakalıyorum. Telefonda takılma'nın t'si , yavaşlığın y'si yok.

Yılların Nokia'sının yaptığı işletim sistemine bakıyorum, kesinlikle yakıştıramıyorum. 6600 gibi devrinin ötesinde telefonlar çıkartan bir firmanın şimdi geri kalması olacak şey değil.. 3 yıl önce Samsung'un java tabanlı sistemleriyle alay eder dururdum, şimdi o Samsung Nokia'yı solluyor. Çünkü Samsung'un şimdi kullandığı sistem harika. O kadar iyi düşünülmüş ki yapılamayacak şey yok.

Bende Nokia N8'imi satıp Samsung Galaxy S almayı düşünüyorum, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum değerli arkadaşlar.
Başka önerisi olanlar varsa 1300 liraya kadar tavsiye alabilirim.

Teşekkürler.

ressam58

ressam58

Üye
Kesinlikle büyük bir hata yaparsın arkadaşım.N8 özelliklerine yanaşamayacak bir telefon galaxy s! ekrana bakıp aldanma tamamen altadır seni.N8 tek geçilecek bir cihaz ve yeri biraz zor dolacak bir cihaz.Şu olabilir bak yeni bir tel çıkar takla falan atıp uçarsa ona bişey diyemem... :) :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
biraz daha bekle yeni modeller çıkcak eylül-ekimde

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle büyük bir hata yaparsın arkadaşım.N8 özelliklerine yanaşamayacak bir telefon galaxy s! ekrana bakıp aldanma tamamen altadır seni.N8 tek geçilecek bir cihaz ve yeri biraz zor dolacak bir cihaz.Şu olabilir bak yeni bir tel çıkar takla falan atıp uçarsa ona bişey diyemem... :) :)

???

Galaxy S, N8'in bir tek kamerasından iyi olamaz sanırım, onun dışında 2 telefonuda inceliyorum ve hep Galaxy S'in üstünlüğü çarpıyor gözüme. Tek çekincem Samsung olması ama telefon o kadar iyi duruyor ki..

----------Eklendi @ 23:29:14 ---------- Yazıldı @ 23:27:39 ----------

biraz daha bekle yeni modeller çıkcak eylül-ekimde

Yeni modeller, merak ettim :)

XER01

XER01

Üye
Galaxy S tabiki.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Daha iyi telefonlar al. Mesela xperia arc ya da htc incredible s gibi :oke:

OğuzcanAbi

Üye
ben evet diyorum :D

anılbaran

anılbaran

Üye
nokianın teni telleri geliyo onları bekke

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
İçimdeki ön yargıyı kırıp yarın Samsung Galaxy S alıyorum. Hepinize yardımlarınız için teşekkürler.

futbol123

futbol123

Üye
n9 un cıkmasını bekleyin

61semih

61semih

Üye
yurdum ınsanı telefona bıntl verınce en ıyısı o zannedıyor :) saygılar

pRime.

pRime.

Üye
Belle'li telefonlar çok daha iyi olacak ama hayırlı olsun...

XER01

XER01

Üye
:zuhaha: arkadaşım sana kafanı kaldırıp çevrene bakmanı tavsiye ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt