nokıa n8 ..vs...nokıa n9 ..gecmek ısteyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye
N9 güzel bir telefon ama piyasayı sarsacak düzeyde değil.

punisher123

punisher123

Üye
N9 farklı bir telefon,Onun tek kötü yanının şimdilik fiyatı olduğunu düşünüyorum,Tasarım olarak Çok iyi,sanat eseri gibi,Piyasadaki İphoneden sonra en farklı tasarım n9 olacaktır,Alternatifi bol androidli çift çekirdekli telefon çok,Ancak Hepsi aynı,şunu kendine sor,Farklı olmak varken niye sıradan olasınki? Galaxy s2 var,dürüst olalım 3gs ile yanyana resimlerini koyunca nerdeyse birebir aynı (yüz tanıma sistemlerine bu telefonları tanıtsanız aynı der.) Htc telefonlara bakın,Hepsi tuğla gibi,koca bi ekran var ancak gerisi tasarım özürlü bir kasa, donanımların standartlaştığı şu günlerde Tasarım bence en önemli etken olmalı..

Aege

Aege

Üye
Evet tasarım en önemli etkenlerden biri ve N9'un tasarımı tek kelimeyle mükemmel fakat Iphone'un tasarımı da N9'dan kötü değil yani.Ben olsam hiç düşünmeden Iphone alırdım yinede.Uygulama desen var,tasarım desen var,kalite desen var :D

sinan özgür

Üye
harika yazmışsın kardeş tamda alma arefesindeydim zihnimi açtın hayatta almam

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
n9 almanı pek önermem bundan yaklaşık 5 6 sene önce nokıa 7710 kullandım 4 sene boyunca yurd dışından getirttiğim ve faturasız olduğu için tel kapatıldı.o günden beri hep daha iyisini bekledim n93 n95 x6 felan derken yinede bekledim ve geçilmesi uzun süreceğe benzeyen n 8 sonunda piyasaya çıktı ve hemen aldım.şimdi yaklaşık 8 aydır n8 kullanıyorum ve aradığımı buldum diye bilirim hiç bi tyelefonun özellikleri n8 i geride bırakamıyor sadece kameradaki fark deil bi çok özellikde öne geçmeyi başarıyor aslında kamerası bile yeter 12 mp küçümsenecek bişe deil ala bilyosan n 8 al ve bu dertten kurtul :XD

Lenneth

Üye
n9 almanı pek önermem bundan yaklaşık 5 6 sene önce nokıa 7710 kullandım 4 sene boyunca yurd dışından getirttiğim ve faturasız olduğu için tel kapatıldı.o günden beri hep daha iyisini bekledim n93 n95 x6 felan derken yinede bekledim ve geçilmesi uzun süreceğe benzeyen n 8 sonunda piyasaya çıktı ve hemen aldım.şimdi yaklaşık 8 aydır n8 kullanıyorum ve aradığımı buldum diye bilirim hiç bi tyelefonun özellikleri n8 i geride bırakamıyor sadece kameradaki fark deil bi çok özellikde öne geçmeyi başarıyor aslında kamerası bile yeter 12 mp küçümsenecek bişe deil ala bilyosan n 8 al ve bu dertten kurtul :XD

:zuhaha:

Bu yazınıza bu ifadedeki adamlar güler derim sadece..

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
sebep

ustura42

ustura42

Üye
Arkadaşlar hanginiz n9 kullandı veya aldı. Herkes bi yorum yapmış ama şuan ne fiyatı tam olarak belli nede destek uygulamaları. Megoo daha yeni bi işletim sistemi ve desteklenecektir elbet. Tıpkı android gibi. Android ilk çıktığında bukadar uygulama ile birlikte çıkmadı. Ayrıca megoo n900 deki maemo nun gelişmiş hali diyebiliriz. N900 süper bi tel. Yemişim ıphoneyi samsungu ios u badayı androidi. Nokiadan şaşmam. Bence n9 u al derim ki ben n8 kullanıyorum çıkar çıkmaz alacam n9 u

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
sence bunlarla geride olan bi ciha daha fazla para vermek sence gülünecek bişeyse gül kendi kendine ozaman
4000x3000 piksel çözünürlük ve 32+16gb hafıza bunların yanında kaymak olur
bahsi gecen cihazlarda hafıza kartı bile yok hele en kalite denilen cihazda radyodan yoksun daha ne sayıyım sana karşılaştırma die bişe var internette dene bi para almazlar korkma

manguser

Üye
iii kanka baştaki mesajı iyi okusaydın adamın zaten n8 var :alkis
:zuhaha:

Bu yazınıza bu ifadedeki adamlar güler derim sadece..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt