Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokıa n8 ..vs...nokıa n9 ..gecmek ısteyenler
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazım61061
Üye
Konu Sahibi
nokıa n8 ..vs...nokıa n9 ..gecmek ısteyenler
arkadaslar ben artık n8 ımı degıstırmek ıstıyorum..ve ılk tercıhım n9 olucak sızde bu konuda yorumlarınız eksık etmezsenız sevınırım ..almalımıyım...almamalımıyım ..alırsam acelme etmıs olurum ...sımdıden herkese teskkurler
Uruloki
Üye
ilk olarak şöyle diyeyim N9 symbian değil misal o telefonu tam kullanmak istersen internet bağlantın olmalı 7/24 olarak yoksa sırf menüden oluşan bir telefonun olur yani symbianla asla karıştırma sonra sistem rahatça çökebilir linux komutlarını bilmelisin onun için sonra onda öyle signed olayı da yok illa crackli versiyonu beklemelisin oyun uygulama için ki u
oyun uygulama az diyorsan symbian için hiç bulaşma N9 tamamen internet ve sosyal ağ cihazı öncelikle bunları söyliyeyim ve kamera kalitesi asla N8 ile yarışmaz bunuda ekliyim
Reşwan
Emekli Yönetici
Elindekini biraz daha kullan nede olsa ihtiyaçlarını karşılıyor. hem ozamana kadar yeni telefonlar üretiliyor.
gokturk_prensi
Üye
Bence n8 kullanmaya devam et suanda uygulama bakımından n9 alınacak bir telefon değil ayrıca 1 ghz işlemcisi var ancak neredeyse fiyatı çift çekirdeklilerle aynı.
Uruloki
Üye
he bu arada fiyatı tam belli değil ayrıca iphone 4 ün de fiyatına hatta 3GS in de fiyatına bakmanızı rica ederim ve sgs2 vs iphone 4 videosunı izleyip ardında iphone 4 vs n950 videosunu izleminizi rica ediyorum
polluxea♪
Üye
N9 asla almam
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
N950 yi bekle. Ya da yeni Nokia telefonlarını.
Bence N9 yeni nesil symbiana geçiş için köprü amacı güdüyor.
Uruloki
Üye
@RaMBo n950 yi bekle derken ??? Zaten çıkmış bir cihaz ama geliştircilere veriliyor sadece
Dampierre
Üye
n9 alacağına galaxy s2 al başını duvarlara vurma, hiçbir eksiği yok ve sürüyle fazlası var.
kazım61061
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar bu yaptıgınız yorumlarla resmen benı n9 dan soguttunuz vallahı ne yapıcam bılmıyorum ama yorumları dıkkate alarak heralde wın7 telefonlara yonelebılırım ama hayattta nokıadan vazgecmen 16 yasımdan berı nokıa kulllanıyorum..ben ...I LOVE YOU NOKIA...
mustafakamikaze
Üye
N9 gereksiz paran varsa bi dolu telefon var boşver N9 u
polluxea♪
Üye
kardes git HTC sensation al 5 yıl kullanırsın rahar tıkk dmezz boswer N9'u flan meeGO cok sıkıntı bi işletim sistemi
sultant
Üye
kardess n9 al derim ben telefonun tipi yeter zaten koskoca nokia bu telefonu cıkarıyorsaa uygulama olayını da dusunmusturr zatenn symbianın actıgı programlarıı port edecceklermişşş ne htc ne samsunngg en iisi nokiiaa
ozggurr
Üye
N9 bir ciksin hele, bir icimizden birileri kullansin, soyle 10-15 kullanicinin fikrini alalim sonra karar verelim bence...
Sence?
FastBreaker
Üye
n9 un videosunu izleyince baya sevdim ama arkadaşlar haklı o telefon için internet paketin olmalı ve uygulama da azmış. Videoda şişirmişler baya bence
Uruloki
Üye
videoda şişirmişlerle alakası yok tüm videolar gerçek ama uygulama az tabi şu an
selllman82
Üye
kardes alacaksan kesinlikle iphone al kesinlikle pisman olmazsin hatta neden daha once almamisim diyeceksin..
ThebLue16
Üye
kardeş bence nokia alma artık para verilmez nokiaya pişman olursun
uribaju
Üye
wp7li telefonlarını bekle derim
polluxea♪
Üye
wp7 flan hcc umudum yok bnm..ben ki cidden fanıyım yani nokia'nın ama ben bile sogudum yani o kadar...ben sahsen bdaha almıycam nokia