Nokia N8 vs HTC Desire?

Sponsorlu Bağlantılar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
N8 in kamerası hakknda yanlş yorum yapmıssın bikere onlar n86 nın kamerasını geçsinler sonra n8 e gelsnler fotograf kalitesi telfnun ekranndan degl baskıdan belli olur canon ve olympus un 12.1 mp kameralarıyla karslastrdm 12 mp nin hakkni fazlasyla veriyor eğer işletm sistemi hastasıysan htc desire derm ama medyatik performans istiyosan n8 al derm

Emre-45

Emre-45

Üye
Ama 1.htc desire secilmis

keremkerem95

Üye
    Konu Sahibi
N8 in kamerası hakknda yanlş yorum yapmıssın bikere onlar n86 nın kamerasını geçsinler sonra n8 e gelsnler fotograf kalitesi telfnun ekranndan degl baskıdan belli olur canon ve olympus un 12.1 mp kameralarıyla karslastrdm 12 mp nin hakkni fazlasyla veriyor eğer işletm sistemi hastasıysan htc desire derm ama medyatik performans istiyosan n8 al derm

teşekkür ederim sonunda düzgün bir yorum geldi ...
işte ben hem işletim sistemi hem medya özellikerine hastayım =)
yani HTC DESIRE HD ile N8 in medya özellikleri arasında çok fark varmı?
işletim sisteminde zaten htc takar ama medya özellikleri açısından n8 çok takarmı?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
htc desirede görüntülü görüşme ve kabloyla bilgisayara bağladğnda flash depolama olarak kullanma yok bunlar dikkatimi çekti n8 iyidir bence

--------------- Ekleme ---------------

Al sana medyatik farklar
Görüntülü görüşme:
N8-kesintisiz 6 saat
Desire-Bu yüzyılın en önemli teknolojik ilerlemesi olan cepten görüntülü görüşme devriminden mahrum
Max internet hızı:
N8-16megabit
Desire-7.2megabit
Pil ömrü:
N8-240 saat
Desire-180saat
Kamera:
N8-12mp
Desire-5mp
Ses:
N8-18dB
Desire-12dB
Kişiselleştirebilirlik:
N8-Sınırsız
Desire-Android 2.1 in sunduklarıyla sınırlı
Hafıza(hafıza kartsız):
N8-16gb
Desire-1.5gb
Veri alışverişi:
N8-1 adet Usb girişinden,pc baglantı kablosu ile flash depolama ile, bluetooth ve internetten veri alınabilir.
Desire:Bluetooth,internet ve hafıza kart okuyucu yardımı ile pcden veri alınabilir.
Tahmini cihaz ömrü:
N8-9yıl
Desire-5yıl
daha sayck sey çok yani elbette desirenin daha iyi olduğu yerlerde var ama n8 bence daha mantıklı olur

rapman

rapman

Üye
Ama 1.htc desire secilmis
Hay Allah'ım ya :kop: Kardeş sen neden her şeyi yanlış anlıyorsun ??
1.HTC birinci olmamış, sadece liste oluşturulurken ilk sıraya o yazılmış.Hangi telefonun daha fazla sattığını sağ taraftaki yüzdelere bakarak anlamak normal bir insan zekasıyla zor olmasa gerek !
2.Ayrıca Nokia'nın kendi web tarayıcısı berbattır diyen "benim", başkaları değil ! Ve bu yorumumdan da Nokia'ya karşı olduğum sakın anlaşılmasın.Tamamen Nokia taraftarayım, iyinin yanındayım :oke: Şuanlık web tarayıcısı çok iyi olmasa da, Şubat ayında çıkacak olan güncelleştirmeyle beraber gelecek web tarayıcıyla Nokia'nın bu durumu düzelteceğine inanıyorum.

Utku

Utku

Üye
Htc fanı biir arkadaş kendisi....

franzliszt

franzliszt

Üye
Hay Allah'ım ya :kop: Kardeş sen neden her şeyi yanlış anlıyorsun ??
1.HTC birinci olmamış, sadece liste oluşturulurken ilk sıraya o yazılmış.Hangi telefonun daha fazla sattığını sağ taraftaki yüzdelere bakarak anlamak normal bir insan zekasıyla zor olmasa gerek !
2.Ayrıca Nokia'nın kendi web tarayıcısı berbattır diyen "benim", başkaları değil ! Ve bu yorumumdan da Nokia'ya karşı olduğum sakın anlaşılmasın.Tamamen Nokia taraftarayım, iyinin yanındayım :oke: Şuanlık web tarayıcısı çok iyi olmasa da, Şubat ayında çıkacak olan güncelleştirmeyle beraber gelecek web tarayıcıyla Nokia'nın bu durumu düzelteceğine inanıyorum.

aman kardeş sen yazma yine ben sanacak :D

keremkerem95

Üye
    Konu Sahibi
htc desirede görüntülü görüşme ve kabloyla bilgisayara bağladğnda flash depolama olarak kullanma yok bunlar dikkatimi çekti n8 iyidir bence

--------------- Ekleme ---------------

Al sana medyatik farklar
Görüntülü görüşme:
N8-kesintisiz 6 saat
Desire-Bu yüzyılın en önemli teknolojik ilerlemesi olan cepten görüntülü görüşme devriminden mahrum
Max internet hızı:
N8-16megabit
Desire-7.2megabit
Pil ömrü:
N8-240 saat
Desire-180saat
Kamera:
N8-12mp
Desire-5mp
Ses:
N8-18dB
Desire-12dB
Kişiselleştirebilirlik:
N8-Sınırsız
Desire-Android 2.1 in sunduklarıyla sınırlı
Hafıza(hafıza kartsız):
N8-16gb
Desire-1.5gb
Veri alışverişi:
N8-1 adet Usb girişinden,pc baglantı kablosu ile flash depolama ile, bluetooth ve internetten veri alınabilir.
Desire:Bluetooth,internet ve hafıza kart okuyucu yardımı ile pcden veri alınabilir.
Tahmini cihaz ömrü:
N8-9yıl
Desire-5yıl
daha sayck sey çok yani elbette desirenin daha iyi olduğu yerlerde var ama n8 bence daha mantıklı olur

bu yorumdan sonra N8'de karar kılıyorum artık... ?

sharpie

Üye
çok şey yazmıştım ama vazgeçtim.al sana foto karşılaştırma için bi yer.gör n8 kamerası nasılda ezip geçiyor.

resmin sol altında no scaling yazan yerden mp leri eşitleyinki karşılaştırmalar eşit olsun.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bi telefona 500 milyondan fazla para vermeyeceksin kardeşim veriyosun 1 2 milyar çagırınca geliyomu yok ee daha ne

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
Utku

Utku

Üye
Seninle bu konuyu daha öncede konuşmuştuk gökhan bu tercih meselesi.

keremkerem95

Üye
    Konu Sahibi
çok şey yazmıştım ama vazgeçtim.al sana foto karşılaştırma için bi yer.gör n8 kamerası nasılda ezip geçiyor.

resmin sol altında no scaling yazan yerden mp leri eşitleyinki karşılaştırmalar eşit olsun.

evet gördüm teşekkür ederim site için..
N8 alıcam artık kararımı verdim galiba :D

Birde evet tercih meselesi mesela ben teknolojiye düşkün biriyim uzunzamandırda telefon değiştirmioyrum (K750i) artık değiştirmek istiyorum ama şimdiye kadar çıkan telefonlarda hep aynı özellikler vardı Kameralar aynı k750'dede diğerlerinded müzik çalınıyo bluetooth falan ve hala diğer telefonların çoğunda böle olduğunua inanıyorum ama N8 bir çok farklılık getirdi 12 mp kamera muthiş..
ayrıca HDMI çıkışı
USB girişi bunlar daha önce hiç bi telefonda görmediğimiz şeyler...
biraz telefonu hangi alanda kullanmak istediğinede bakıyor tabii... yani bunlar benim işime yarayacağını düşündüğüm için Yeni ve İyi özellikler diyorum...

seb

Üye
htc çünkü bazı n8 ler arzalı kapanıyor ve açılmıyor. nokia arzayı kabul etti

drattilaaydin

Üye
arkadaslar tartışmanın anlamı yok bence nokia n8 evet browser konusunda yavaş fakat diğer donanım ve uygulamalarda gerçekten şahane arayüzü hoşuma gitti kamera muhteşem
ve oyunlarıda güzel.yalnız paranız biraz fazla ise htc desire hd modelini öneririm o da muhteşem bir telefon

clarsa

clarsa

Üye
n8den şaşma her konuda n8 symbianın eksiği ne ki ? uygulama dersen ovi storeda yığınla var tekrar düşün ve hiçbir etken olamdan 12.1 mp kamerası

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Ben N8 kullanıyorum şuanlık da memnunum internet hızı filan baya iyi ama HTC'de gayet iyi bi telefon internet olaylarında N8'den daha iyidir ama kamerada filan biraz geride kalır.Oyun tarzı filan şeylerde hangisi iyidir bilemiyorum çünkü pek oyun için kullanmıyorum telefonu telefon dediğin konuşmak mesajlaşmak haberleşmek için yani.Kamerayla da film çekmeye kalkmıcagına göre HTC Desire alırım senin yerinde olsam.Sen niye almadın diye sorcak olursan ben kendimi bildim bileli Nokia kullanıyorum o yüzden de farklı bi markayı tercih etmek istemedim :)

Üst Alt