Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N8 Symbian Belle 111.30.607 Güncellemesi Phoneix aç ve Flashla o kadarr :::)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hardistortion
Üye
kardeş bende n8 025.007 var telefona daha önce hiçbir işlem yapmadım bana olurmu
kardeşim tam birşey söyleyemem ama benim arki indirmiş naviden gecenlerde bana attı dediği böyleydi yani bende onun yalancısı olabilir şuan yazılım görünüyo ama eklentilerini kaldırmşlr naviden nedense bunlarn yaptığıda göster elletme gibi bişiy olmuş
hardistortion
Üye
peki garanti kapsamından çıkar mı?
jyan3333
Üye
Konu Sahibi
yok öyle bişey çıkmaz
monotone
Üye
tekrar Nasıl fLash Ladın Ben acemiyim BeLLe yükLedim Bendede aynı sorun oLdu
llovell
Üye
bence kımse yuklemesın yukluosanzıda kurtulus belel yukleyın adam harbı adam dırek kendı telı gıbı net ve anlasılır cevaplar verıyor vede once iğneyı kendne batırıo sona cuvaldızı baskasına..kurtulus belleden baskası yalan
bence kımse yuklemesın yukluosanzıda kurtulus belel yukleyın adam harbı adam dırek kendı telı gıbı net ve anlasılır cevaplar verıyor vede once iğneyı kendne batırıo sona cuvaldızı baskasına..kurtulus belleden baskası yalan