Cezzbedici3
Üye
Nokia N8 Ses Tuşu Problemi!!!
N8'imi alalı 2 hafta falan oluyor. silikon kılıf aldım onunla kullandım ama gördüm ki silikon kılıf accayip toz çekiyor ve 3 gün önceden beri kılıfsız kullanıyorum fakat lanet olası bir şey farkettim telefonda. Ses tuşu çıtırdıyor yani ses açma yada kısmaya basıp bıraktığımda bir yere takılıyor ve çıt diye bir ses çıkararak normal haline dönüyor yani basıp bıraktığımda bir kerede normal pozisyonuna dönemiyor bir yere takılıp sonra düzeliyor. Bu çıtırtı benim sinirimi bozdu yani 5800 kullanıyordum onun bile ses tuşları daha kaliteli bunun yanında. Silikon kılıf varken bunu farketmedim. Belkide silikon kılıf tuşlara basınç uygulayıp normal kalitesini bozmuşta olabilir bilemiyorum ama bu sorunum var yani. Acaba sizlerdede böyle ses tuşundan çıtırtı sesleri geliyormu yoksa sesi açıp kıstığınızda ses falan duymuyormusunuz?
Ve arada sırada reset atıyor kendine radyo dinliyorum mesela çıkış yapınca donup kalıyor. Bunu herhangi bir uygulamada yapabiliyor. Her zaman olmuyor mesela radyodan 10 çıkışın 1-2 tanesine denk geliyor diğer uygulamalarda aynı şekilde bu sorun her gün 2-3 defa olabiliyor. Bazen sadece donuyor kendim kapayıp açıyorum bazende kendisi reset atıyor.
Şimdi sizden şu konuda yardım istiyorum. Benim product code'm 059D576 yeni çıkan 13.16 güncellemesini farklı bir türkçe product code variantıyla yapsam bu donma olayı çözülürmü?
1) Çözülmesse bu telefon hatalı seriden anlamına mı gelir? O zaman hem donma hem ses tuşu sorunu için servise vermelimiyim? Servis bunu tamir mi eder yenisiylemi değiştirir?
2)Çözülürse eğer sadece şu ses tuşunun sorunu için servise telefonu vermeliyim.
Ve arada sırada reset atıyor kendine radyo dinliyorum mesela çıkış yapınca donup kalıyor. Bunu herhangi bir uygulamada yapabiliyor. Her zaman olmuyor mesela radyodan 10 çıkışın 1-2 tanesine denk geliyor diğer uygulamalarda aynı şekilde bu sorun her gün 2-3 defa olabiliyor. Bazen sadece donuyor kendim kapayıp açıyorum bazende kendisi reset atıyor.
Şimdi sizden şu konuda yardım istiyorum. Benim product code'm 059D576 yeni çıkan 13.16 güncellemesini farklı bir türkçe product code variantıyla yapsam bu donma olayı çözülürmü?
1) Çözülmesse bu telefon hatalı seriden anlamına mı gelir? O zaman hem donma hem ses tuşu sorunu için servise vermelimiyim? Servis bunu tamir mi eder yenisiylemi değiştirir?
2)Çözülürse eğer sadece şu ses tuşunun sorunu için servise telefonu vermeliyim.