Nokia N8 Şarj Sorunları !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Şarj Sorunları !
Arkadaşlar perşembe sabahı siyah renkte bir n8 aldım ilk şarj olayını 8 saat bırakarak yaptım henüz 4 kere bitirip şarj etme fırsatım olmadı ama sorum şu telefonu dün sabah 12:25 te şarjdan çektim 10-15 tane fotoğraf çektim yaklaşık yarım saat bluetooth kullandım 1 saat kadarda kulaklıktan müzik dinledim ve 60 adet mesaj gönderdim arada 1-2 saat wi-fi ile facebook falan takıldım bugün saat 10:46 itibariyle telefonumun şarjı % 50 gözüküyor yani 2 bar düşmüş
Telefon ayarım % 50 ye düşene kadar ekran ışığı durumdaydı ama ondan sonra % 70 e çektim farkı göreyim die
Ekran titreşimi 1.durumda tema efektleri açık animasyon kapalı midnight tema kullanıyorum sizde şarj sürem normal mi ?

erkara_64

Arkadaşlar perşembe sabahı siyah renkte bir n8 aldım ilk şarj olayını 8 saat bırakarak yaptım henüz 4 kere bitirip şarj etme fırsatım olmadı ama sorum şu telefonu dün sabah 12:25 te şarjdan çektim 10-15 tane fotoğraf çektim yaklaşık yarım saat bluetooth kullandım 1 saat kadarda kulaklıktan müzik dinledim ve 60 adet mesaj gönderdim arada 1-2 saat wi-fi ile facebook falan takıldım bugün saat 10:46 itibariyle telefonumun şarjı % 50 gözüküyor yani 2 bar düşmüş
Telefon ayarım % 50 ye düşene kadar ekran ışığı durumdaydı ama ondan sonra % 70 e çektim farkı göreyim die
Ekran titreşimi 1.durumda tema efektleri açık animasyon kapalı midnight tema kullanıyorum sizde şarj sürem normal mi ?

öpte başına koy dostum daha ne denir ki....:)

SilentOne

SilentOne

Üye
iyimiş işte

godoffever

Üye
Yat kalk dua et ben lanet ediyorum sabaha kadar şarj ediyorum öğlene elimde kalıyor servise verdim sorun yok şarj aletini kontrol edin dediler başka bi n8 sarjiyla denedim sonuc aynı Nokia'nın taaaaa.... Hersey kapalı bi alo diyorum anca pil dayanıyor 1 gün.

ozggurr

ozggurr

Üye
telefonu 8 saat 4 kere sarj etmene vs gerek yok. Bu telefonu istedigin kadar sarj edip istediginde sarjdan cekebilirsin. Zaten usb kablo ile bilgisayara her baglandiginda sarj olacak kabloyu her cikarttiginda sarjdan cekilmis olacak, bu durum kacinilmaz oldugu icin ilk sarj uygulamasina vs gerek yok. Telefonun sarji wifi vs acikken bir tam gun gidiyorsa sorun yoktur.

catdog136

catdog136

Üye
dua et bencede :D sömürmüşün telefonu halen şarjı var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt