Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N8 sarj etme problemi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
freestyle88
Üye
Konu Sahibi
Nokia N8 sarj etme problemi
Slm arkadaslar ben yeni bir Nokia N8 aldim. Problemi söyle özetleyi, telefon kapaliyken sarj edersem ekran bir kisim siyah oluyor. Bu problemi nasil cozebilirim?
Telefonu videosunu cektim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
venusutarit
Üye
bir iki kullanımdan sonra düzelir bence kronik değildir şarjdayken açıp tekrar kapatmayı dene
ertan13
Üye
Arkadaşlar ben telefonun USB den şarj olmasını istemiyorum.Bunun bir ayarı var mıdır? Ben mi bulamdım?
Telefonu PC ye bağlıyorum 15 dk sonra çıkarıyorum o arada şarj oluyor telefonun dengesi bozuluyor.
Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
mc_mfi
Üye
pc suit deil depolama yap oluyo
pcwolf
Üye
Yanılmıyorsam kutudan çıkan başka bir usb kablosuyla şarjsız daha aktarımı yapılıyordu.
hadesperado
Üye
her defasında böyle mi oluyor ekran? bu şekildeyken açıp tekrar kapattığında da devam ediyor mu sorun?
Slm arkadaslar ben yeni bir Nokia N8 aldim. Problemi söyle özetleyi, telefon kapaliyken sarj edersem ekran bir kisim siyah oluyor. Bu problemi nasil cozebilirim?
kardeş öncelikle geçmiş olsun diyelim. Ben de N8 aldım ve kullanıyorum. Daha kutudan çıkarır çıkarmaz hemen yazılım güncelledim. v013.016 olarak.
Ben de şarj ettiğimde tlf açılıyor Nokia yazısı çıkıyor ve ekran komple kapanıp sadece şarj kademeleri hareket ediyor. bence sende bi yazılım güncelle.