Nokia N8 sarj etme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freestyle88

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 sarj etme problemi
Slm arkadaslar ben yeni bir Nokia N8 aldim. Problemi söyle özetleyi, telefon kapaliyken sarj edersem ekran bir kisim siyah oluyor. Bu problemi nasil cozebilirim?

Telefonu videosunu cektim

venusutarit

venusutarit

Üye
bir iki kullanımdan sonra düzelir bence kronik değildir şarjdayken açıp tekrar kapatmayı dene

ertan13

Üye
Arkadaşlar ben telefonun USB den şarj olmasını istemiyorum.Bunun bir ayarı var mıdır? Ben mi bulamdım?
Telefonu PC ye bağlıyorum 15 dk sonra çıkarıyorum o arada şarj oluyor telefonun dengesi bozuluyor.
Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

mc_mfi

Üye
pc suit deil depolama yap oluyo

pcwolf

pcwolf

Üye
Yanılmıyorsam kutudan çıkan başka bir usb kablosuyla şarjsız daha aktarımı yapılıyordu.

hadesperado

hadesperado

Üye
her defasında böyle mi oluyor ekran? bu şekildeyken açıp tekrar kapattığında da devam ediyor mu sorun?

Yanılmıyorsam kutudan çıkan başka bir usb kablosuyla şarjsız daha aktarımı yapılıyordu.

yanılıyorsun, başka usb kablosu çıkmıyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
ilginç bir hata

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
bu problem deil hatadır şarj dolmasına engel birşeyi omadığına göre sadece bir hata

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia bir telefon çıkarıyor amiral telefon hemde adam akıllı test edmeden satamya başlıyor

halis18

halis18

Üye
Elektronik Eşya işi Sanş işi....

koray-gsm

koray-gsm

Üye
Telefonu kapat 8 saniye on of dümesine basılı tut tel reset atacak
sorun devam ederse garantiye gönder normal degil

GrafiXer

GrafiXer

Üye
Slm arkadaslar ben yeni bir Nokia N8 aldim. Problemi söyle özetleyi, telefon kapaliyken sarj edersem ekran bir kisim siyah oluyor. Bu problemi nasil cozebilirim?

arkadaşım peki kullandığın tema orjinal temasımı? genelde olabiliyor böyle sorunlar bi default temasını dene bakalım :oke:

mraz

mraz

Üye
Aynı sorun benim N8 de de var.Hard format deneyeceğim

boydanger

Üye
N8 almayı düşünüyordum nokianın her telefonu gibi bundada bir kaç sorun var 5800 gibi bundanda soğudum artık bu ne yha sorunları olanlar buraya baksın

dwarwendwarfy

dwarwendwarfy

Üye
Garantiye gönder düzetemediysen... Başka bir sorunu yoksa, sanada engel olan bi hata değilse çokta irdeleme derim.

pcwolf

pcwolf

Üye
N8 almayı düşünüyordum nokianın her telefonu gibi bundada bir kaç sorun var 5800 gibi bundanda soğudum artık bu ne yha sorunları olanlar buraya baksın

Sanki hiçbir telefonun, hiçbir markanın sorunu yok da...

musti423

Üye

kardeş öncelikle geçmiş olsun diyelim. Ben de N8 aldım ve kullanıyorum. Daha kutudan çıkarır çıkarmaz hemen yazılım güncelledim. v013.016 olarak.
Ben de şarj ettiğimde tlf açılıyor Nokia yazısı çıkıyor ve ekran komple kapanıp sadece şarj kademeleri hareket ediyor. bence sende bi yazılım güncelle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt