Nokia N8 Sahibi Arkadaşlar, Deneyimlerinizi Buraya Yazın...

Sponsorlu Bağlantılar

zerhos458

zerhos458

Üye
walla beni zor durumda bırakıyor sık sık bu telefon. web tarayıcısıyla başım büyük belada. kilitlenip kaldı yine geniş aile izliyodum. reload da olmadı, program teli kilitledi sonra reset attım. çok uygulama yükledim acaba onlarla mı ilgilidir bilmiyorum. yine formatlayacam telefonu bu kez belli bikaç programdan fazla yüklemeyecem. arkadaşın iphonedan devam ettik, youtube uygulaması ile onda daha büyük ve gerçekten çok daha kaliteli izledik, acayip bozuldum bu işe. baktım da onun iphonedaki uygulamalar bendekinin üç katı ama telefonu daha hızlı gibi, bir daha bozuldum. n8deki opera tarayıcısından zaten video izlenmiyor çok düşüyor kalite. yeni yazılıma bağladım tüm umutları... ben deneyimlerimi açtığım bi konuya yazdım. memnun olmadığım anlaşılmasın, ama dört dörtlük telefon olmadığı da bir gerçek
umutların sönüyor galiba cenewar :) fakat şöyle bi gerçek varki N8 iyi telefon 4-4lük olmadığı doğru fakat iphoneda 4-4lük değil :nono:

mucaht

Üye
Yaklaşık 10 gün önce N97 almaya karar vermiştim fakat N8 i görünce kararım tamamen değişti. Bi kaç kişi olumsuz yorum yapmışlar ama boşuna telefon gerçekten mükemmel bişey.. Almak için telefonun tamamen piyasaya çıkmasını bekliyorum nereye sorduysam ellerinde yok, bulduğum an hemen alamayı düşünüyorum..

maron

maron

Üye
arkadaşım en iyi kullanan benim ben sana anlatayım iyi yönlerini ve kötü yönlerini iyi yönleri : telefon symbian^3 platformunu kullanıyor 3 farklı ekran ayarlana biliyor dokunmatigine bayıldım felaket ötesi tek hapörler olmasına rağmen iyi ses görüntü süper nokia bu telefonda busefer görüntüyü yakalamış çözünürlük bi harika ekran koruyucuyu saat seçince tuşlar kilitlendiginde devreye giren istege baglı analog veya digital kocaman tarihleri gösteren bi saati var süper ekran kara ama saat beyaz süper görünüyor karanlıkta telefonun en büyük eksikligi equlazer ayarlarını tanımlayamıyorsun istege baglı ayrı bi eq ayarı yapamıyorsun müzik ses düzeyi düşük ama kulaklıktan kaynaklanıyor fakat boguk çalıyor az ama o kulaklıktan kaynaklanan bi sorun deil symbian 5 in bazı oyunları uymlu uygulamalarıda uyumlu denedim hiç bi sorun çıkarmıyor imzalanması gerek ama bazı programların hız şuan iyi bence ama acilen eksiklikleri kapatan bi yazılım çıkarmalı nokia

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım en iyi kullanan benim ben sana anlatayım iyi yönlerini ve kötü yönlerini iyi yönleri : telefon symbian^3 platformunu kullanıyor 3 farklı ekran ayarlana biliyor dokunmatigine bayıldım felaket ötesi tek hapörler olmasına rağmen iyi ses görüntü süper nokia bu telefonda busefer görüntüyü yakalamış çözünürlük bi harika ekran koruyucuyu saat seçince tuşlar kilitlendiginde devreye giren istege baglı analog veya digital kocaman tarihleri gösteren bi saati var süper ekran kara ama saat beyaz süper görünüyor karanlıkta telefonun en büyük eksikligi equlazer ayarlarını tanımlayamıyorsun istege baglı ayrı bi eq ayarı yapamıyorsun müzik ses düzeyi düşük ama kulaklıktan kaynaklanıyor fakat boguk çalıyor az ama o kulaklıktan kaynaklanan bi sorun deil symbian 5 in bazı oyunları uymlu uygulamalarıda uyumlu denedim hiç bi sorun çıkarmıyor imzalanması gerek ama bazı programların hız şuan iyi bence ama acilen eksiklikleri kapatan bi yazılım çıkarmalı nokia

anlıyorum.

idris-tolar

idris-tolar

Üye
hoparlör dışında hepsi 4 4lük omuş ...ıphone kullanmadığım için hızı bana göre mükemmel..

ash54

ash54

Üye
GSMarenası.com da ClearBlackDisplay diye bir özelliğin N8 de olmadığını E7 de olduğunu söylüyor.nedir bu özellik cevaplarınızı bekliyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
bak bugün başıma geldi bi cafedeyim önde iphone 4 bende nete gircem wi-fi arıyorum çıktı bi 9-10 tane öndeki diyoki ''olm çekmiyoki burda '' az sonra bakıyorum iphone u duvara dayamış zar zor bi tane bulmuş galiba ne güldüm içimden ama utanmasın diye söylemedim yazıktır

bide şu tarayıcı meselesi var ki hızlı bağlantılarda atma ve ya kilitlenme olmuyor bende ama normal edge ile bağlanırsa kilitleniyor bazen ama gerçek şu ki acilen hızlandırılması lazım biraz yavaş tarayıcı onun haricinde sorun yok bende

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
GSMarenası.com da ClearBlackDisplay diye bir özelliğin N8 de olmadığını E7 de olduğunu söylüyor.nedir bu özellik cevaplarınızı bekliyorum

Sadece E7, C6-01 bir de C7 de var sanırım.

Üst Alt