Notxr
Üye
s60tube plus mı duymamıştık sağolBiri burada paylaştığım 'robotfindskitten' diğeri 'Comminicator Chess' (Nokia 9300 / Nokia 9500 için stranç oyunu) 3.sü ise 'S60Tube Plus' yeni bir J2ME ile yazılmış YouTube istemcisi.
Telegram da paylaşıldı. uygulama biraz olgunlaşınca burada da paylaşırım.s60tube plus mı duymamıştık sağolfakat başkada çıkar belki(sitesini buldumda uygulamasını yok bulunmuyor)
Bahsettiğiniz oyun bu olmalı galibaJ2me için ben de yeni bir oyun görmüştüm ama ismini kenara yazmadığım için bir daha bulamadım. Yeni yapılıyordu o da.
S60 tube a bakmak lazim
newpipe ve skytube gibi olanı bekleriz yada yapar bu frumdan biri bilemeyizTelegram da paylaşıldı. uygulama biraz olgunlaşınca burada da paylaşırım.
Mesaj birleştirildi:
Bahsettiğiniz oyun bu olmalı galibaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla İnşallah. ben robotfindskitten'ı yaptıktan sonra duruldum biraz. şuan odağım arkadaşla squirrel'yi geliştirmek :-)newpipe ve skytube gibi olanı bekleriz yada yapar bu frumdan biri bilemeyiz
benim kafamda var öyle fikir ama belki başkası yapar mı bilmem diye dedikValla İnşallah. ben robotfindskitten'ı yaptıktan sonra duruldum biraz. şuan odağım arkadaşla squirrel'yi geliştirmek :-)
Şuanlık görünürde görmedim. Belki ilk siz yaparsınız. ki aktifimde Symbian topluluğunda. isteğiniz varsa deneyin.benim kafamda var öyle fikir ama belki başkası yapar mı bilmem diye dedik
Hayır bu değil Japon işi biseydiTelegram da paylaşıldı. uygulama biraz olgunlaşınca burada da paylaşırım.
Mesaj birleştirildi:
Bahsettiğiniz oyun bu olmalı galibaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Robotsfindskitten daki olay nedir hocam biraz açar mısın merak ettimValla İnşallah. ben robotfindskitten'ı yaptıktan sonra duruldum biraz. şuan odağım arkadaşla squirrel'yi geliştirmek :-)
bunu biliyom klasik oyunBahsettiğiniz oyun bu olmalı galibaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla Japon işi olanı bilmiyorum kardeşim. robotfindskitten ise 90'larda MS-DOS için geliştirilmiş ve sonradan PSP'den Android'e kadar çoğu platforma port edilmiş basit bir oyundu. Doğrusu Palm OS ve Android sürümlerini kullandıktan sonra neden Symbian içinde olmasın diyince. 2025'in sonlarında doğru oyunu Symbian için Vibecode olarak yeniden uyarladık. Bu Symbian'a getirdiğim 2.oyundu. 1. İse 2023 yılında HexTris'ti.Hayır bu değil Japon işi biseydi
Mesaj birleştirildi:
Robotsfindskitten daki olay nedir hocam biraz açar mısın merak ettim
Valla benim elde çalışan Symbian cihaz olmadığı için uzak kaldım bu yeni oyunlara 😅 ha Android sürümünü denedim amabunu biliyom klasik oyun
rekorumu hatırlamıyorum en son n8 de oynamıştım
Symbiandaki daha fazla haz veriyorduValla benim elde çalışan Symbian cihaz olmadığı için uzak kaldım bu yeni oyunlara 😅 ha Android sürümünü denedim ama
Telefonunu aylar önce sattım. PC suite görmüyordu hack yapılmıyordu en son java uygulamalar bilr yuklenmiyorduSymbiandaki daha fazla haz veriyordu
Androidde de oynadım
Symbian yine 1 numara
Bu arada o n8 İ de elden çıkardım
{[@Dobraokuyucu nun ellerinin altında
Nasıl telefon memnunsun değil mi ?}]
en son java uygulamalar bilr yuklenmiyordu
ayıptır sorması kime kaça köstünTelefonunu aylar önce sattım
Nokia 500 için cfw varmı?Valla Japon işi olanı bilmiyorum kardeşim. robotfindskitten ise 90'larda MS-DOS için geliştirilmiş ve sonradan PSP'den Android'e kadar çoğu platforma port edilmiş basit bir oyundu. Doğrusu Palm OS ve Android sürümlerini kullandıktan sonra neden Symbian içinde olmasın diyince. 2025'in sonlarında doğru oyunu Symbian için Vibecode olarak yeniden uyarladık. Bu Symbian'a getirdiğim 2.oyundu. 1. İse 2023 yılında HexTris'ti.
Mesaj birleştirildi:
Valla benim elde çalışan Symbian cihaz olmadığı için uzak kaldım bu yeni oyunlara 😅 ha Android sürümünü denedim ama
Yani en derli toplu olarak "Delight"ı biliyorum. Onun dışında da bir kaç tane olmalı ama hiç denemedim. Ayrıca CFW'ye karar verdikten sonra orijinale donmek isterseniz elimde Türkçe OFW'de bulunmakta.Nokia 500 için cfw varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?