Nokia N8-Nokia X6???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhanasici

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8-Nokia X6???
Arkadaslar ben yeni telefon almayı dudunuorum ama kararsızım.Sizce N8 mi almalıyım yoksa X6 mı hangisini tavsiye edersiniz???:sır::sır::sır::sır::hmmm:hmmm:hmmm:aman2::aman2::allalla::allalla:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n8 yok suan piyasada nerden alacaksın

nomercy30

nomercy30

Üye
x6 al n8 ekran cok kucuk sadece kamerası 8 mp

emre5816

Üye
valla türkiyede olsa kesinlikle n-8 al derdim çnkü nokianın en üstün donanımlı cihazı şu an n-8 ayrıca kamerası 8 deqil 12 mp ekranıda 3.5' yani x6 dan büyük...

nomercy30

nomercy30

Üye
özür dilerim ben telleri karistirdim n98 e gitti aklım evet n8 daha üstün

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabiiki N8 yepyeni bir işletim sistemi ve mükemmel özellikler

ungood20

ungood20

Üye
oabo ucmuşşun be N8 le o cihaz arasında dağlar var naptın =)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
kardeş eğer tasarım önemliyse senin için x6 derim zaten n8 şuan piyasada yok olsa bile baya bi para isterler o kadar kaba bi telefona o kadar para vermekte mantıksızlık olur.bana kalırsa x6 al derim tasarım konusunda harika özellikleride harika senin işini görür sonuçta..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n8 al bence paraya kıyacaksan.

kemal21

kemal21

Üye
iphone4 al

ayhanasici

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ben teli 25 Eylülde almayı düsünüoduj o zamana kadar n8 Türkiye'ye gelse iyi olurdu ama söyledikleriniz aklıma yattı gibi X6 da iyi telefon yinede çok kararsızım su an????!!!!.....:karisti::karisti::s:s:sır::bilmem::bilmem:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
kardeş n8'in fiyatı baya pahalı olacak o kadar kaba bi telefona o kadar para verceğine nokia x6 gibi tasarımı harika,zarif bi telefona daha az maliyetle sahip olabilirsin tabi bu benim düşüncem karar senin

tektabancam

Üye
samsung wawe al mükemmmellll

FK5896

FK5896

Üye
n8 i kullanmadım sadece resimlerini gördüm x6 yıda kullanmadım ama bana göre n8 daha karizma :) ve daha güzel :) (buda benim düşüncem =)

Progressivity

Progressivity

Üye
paran varsa N8 tabikide bi defa herşeyden önce N serisi olmanın avantajı var gerek tasarım gerek kalite açısından onun dışında diğer donanımsal özelliklerine baktıgımızda çoğu X6'dan üstün veya eşit özellikler X6 fiyatı daha uygun tabi özelliklerde ona göre düşüyor maalesef ama N8 alacağına İphone4 al 1000 kat daha iyi

SilentOne

SilentOne

Üye
su iphone 4 de ne war yha 3gs ona bin basar bnce iphone 4 de telde donma anten sorunu batarya sorunu varmıs

--------------- Ekleme ---------------

ne gerek var n8 daha güzel hem 12 mp hd çekim ve hdmı die özellik var bu cok onemli hafife alınmamalı yani

erquin

erquin

Üye
sana tavsiyem n8 i beklemen zaten 25 eylülde alacam demişsin n8 ve iphone4 eylülün sonlarında piyasada olacaklar. 5800 kullanıyorum ilk cıktıgında ne hevesle almıstım ama şimdi yeni çıkan telefonların yanıda takoz gibi kalıyor X6 da kullandım 5800 den çok farkı yok dahili hafzası yüksek, kamerası 5 mgapxl bi de 2 mm ince. dizaynı güzel işlemcisi biraz daha hızlı çok deil ama şimdi böyle bir telefona 850 tl vermektense 400 daha koy n8 al benim tahminim 1250 den piyasaya girer.pahalı olursa da 1500-1700 gibi biraz daha beklersin düşer :)))

x6 alırsan pişman olursun!!!!!! n8i görnünce ince ve kat kat özellikli x6dan, tasarımı da muhteşem. telefonda ekran kartı war :)) flash bellek takabiliyosun, usb 3 destekliyo, wireless b/g/n (100 mt mesafe), web tv, hdmı çıkışı, 3d hd oyun(nokianın hiçbir telefonunda oynanamıyor omnia hd ve sationun oynadıgı oyunu), multi touch(oyun oynama zevkini ikiye katlıyo), flash litle 4 (facebook vs vidyoları izleyebilmek için),12mp kamera hd video kayıt, telefona bluetoot klavye ve mouse bağlanabiliyo , photoshop ve movie maker gibi uyg. var :)))) ofis ve pdf yazılımı var da var bu saydıklarımın hiçbiri x6 da yok ona göre sen bilirsin...

su iphone 4 de ne war yha 3gs ona bin basar bnce iphone 4 de telde donma anten sorunu batarya sorunu varmıs

ne gerek var n8 daha güzel hem 12 mp hd çekim ve hdmı die özellik var bu cok onemli hafife alınmamalı yani

duydunuz mu iphone 4 sol el kuralına göre (fizikçiler iyi bilir) çekmiyomuş
:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt