sana tavsiyem n8 i beklemen zaten 25 eylülde alacam demişsin n8 ve iphone4 eylülün sonlarında piyasada olacaklar. 5800 kullanıyorum ilk cıktıgında ne hevesle almıstım ama şimdi yeni çıkan telefonların yanıda takoz gibi kalıyor X6 da kullandım 5800 den çok farkı yok dahili hafzası yüksek, kamerası 5 mgapxl bi de 2 mm ince. dizaynı güzel işlemcisi biraz daha hızlı çok deil ama şimdi böyle bir telefona 850 tl vermektense 400 daha koy n8 al benim tahminim 1250 den piyasaya girer.pahalı olursa da 1500-1700 gibi biraz daha beklersin düşer

))
x6 alırsan pişman olursun!!!!!! n8i görnünce ince ve kat kat özellikli x6dan, tasarımı da muhteşem. telefonda ekran kartı war

) flash bellek takabiliyosun, usb 3 destekliyo, wireless b/g/n (100 mt mesafe), web tv, hdmı çıkışı, 3d hd oyun(nokianın hiçbir telefonunda oynanamıyor omnia hd ve sationun oynadıgı oyunu), multi touch(oyun oynama zevkini ikiye katlıyo), flash litle 4 (facebook vs vidyoları izleyebilmek için),12mp kamera hd video kayıt, telefona bluetoot klavye ve mouse bağlanabiliyo , photoshop ve movie maker gibi uyg. var

))) ofis ve pdf yazılımı var da var bu saydıklarımın hiçbiri x6 da yok ona göre sen bilirsin...
--------------- Ekleme ---------------
su iphone 4 de ne war yha 3gs ona bin basar bnce iphone 4 de telde donma anten sorunu batarya sorunu varmıs
--------------- Ekleme ---------------
ne gerek var n8 daha güzel hem 12 mp hd çekim ve hdmı die özellik var bu cok onemli hafife alınmamalı yani
duydunuz mu iphone 4 sol el kuralına göre (fizikçiler iyi bilir) çekmiyomuş