Nokia, N8 modelinin çift çekirdekli işlemciye sahip yeni bir varyasyonu üzerinde çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
android'e gecmedıkten sonra çift cekırdek cıkartmaya kalksalar ne olur ki.. Symbianla nereye kadar gidebilecekler çok merak edıyorum.. zaten şirket olarakta küçülmüşler son 2 sene içinde..

pRime.

pRime.

Üye
Hatırlarsanız n97 gibi 5 para etmez bi cihazı ilk çıktığında 1500 tl'den daha pahalıya satıyolardı sonra n8 çıkınca aşağı yukarı 1000tl'den satıldı. N8, n97'den kat kat iyi bir telefon ayrıca. Bu yeni telefonda da aynı şeyi yapıp ucuza satarlar bence.

dufy85

dufy85

Üye
symbian da köklü değişim gerek yoksa zor androide yetişmeleri, yada direk androide geçicekler .

Ocean258

Ocean258

Üye
yok onuda yapmazlarda bi değişime girmelerinin şart oldugunu onlarda düşünüyordur sanırım.. yakında nokiada androide gecer dıye dusunuyorum bu gıdısle...

nexpow

nexpow

Üye
gecmiyo androide nokia ceosu konuştu androidin güçlü oldugunu o yüzden beraber hareket etmeyeceklerini söyledi dahada güçlenmesini istemiyolarmış o yüzden windows phone 7 ile anlaştılar nokia zarar ediyo bu gidişlede zarar edecek bende nokia kullanıyodum hep ama artık sevmiyorum

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yapılcak şey belli. Gameloft, Ea Mobile vb. oyun firmalarıyla anlaşma yapıp symbian platformuna daha fazla oyun çıkartacaklar ve uygulama konusunda da aynı şekilde anlaşmalarla uygulamaları arttırırlarsa olay biter. Böylelikle Android bugün nasıl yanından bile geçemediği ios ile oyun/uygulama sayesinde kapışabiliyorsa Symbian da bunlarla çok rahat kapışır. Anna güncellemesiyle arayüz daha iyi olacak zaten. Android'e hiç gerek yok. Ben symbian taraftarıyım. Millet Android'i sadece oyun uygulama için seviyor eskiden bu konuda symbian'ın kral olduğunu düşünürsek bunu tekrardan sağlamak zor bişey değil yani arkasında da Nokia gibi dev bir firma var.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
gecmiyo androide nokia ceosu konuştu androidin güçlü oldugunu o yüzden beraber hareket etmeyeceklerini söyledi dahada güçlenmesini istemiyolarmış o yüzden windows phone 7 ile anlaştılar nokia zarar ediyo bu gidişlede zarar edecek bende nokia kullanıyodum hep ama artık sevmiyorum
oncelıkle nokıa zarar etmıyor ve suanda pıyasa lideri ama degerı her gecen gün düşüyor o ayrı
Yapılcak şey belli. Gameloft, Ea Mobile vb. oyun firmalarıyla anlaşma yapıp symbian platformuna daha fazla oyun çıkartacaklar ve uygulama konusunda da aynı şekilde anlaşmalarla uygulamaları arttırırlarsa olay biter. Böylelikle Android bugün nasıl yanından bile geçemediği ios ile oyun/uygulama sayesinde kapışabiliyorsa Symbian da bunlarla çok rahat kapışır. Anna güncellemesiyle arayüz daha iyi olacak zaten. Android'e hiç gerek yok. Ben symbian taraftarıyım. Millet Android'i sadece oyun uygulama için seviyor eskiden bu konuda symbian'ın kral olduğunu düşünürsek bunu tekrardan sağlamak zor bişey değil yani arkasında da Nokia gibi dev bir firma var.
sadece 2 3 oyun fırmasıyla asılabılecek bır durum degıl oyun problemı zaten bellı başlı oyunlar s^3
ıcın de var yanı pıyasada en cok tutan oyunlar.oyun çesıtlılıgı ve oyun kalıtesı,oyun gorsellerı ve oyunların ios taki gibi farklı ılgı cekıcı olması lazım bence.ama suanda nokıanın en buyuk eksıgı gorselleri.daha oncede yazmıstım.yenı bır nokıa tel alsak yıllar oncekı gorsellerıle aynı.aynı telefonu kullanıyormussun hıssıne kapılıyor ınsan.her nekadar ozellık ve donanım olarak ıyıleşsede sonucta elımıze aldıgımız telefonda gorsellere bakıyoruz.htc nın sense arayuzune bır bak bırde sanbyan ınkıne peee,donanım olayını demıyorum bıle demekten vu duymaktan gına geldı zaten

dufy85

dufy85

Üye
bence nokiaya yenilik gerekiyor. gerek uygulama gerek oyun gereksede görsellik açısından. yüzü eskimeye başladı ve yakında zarar etmeyede başlar.
hala pazar lideri olmalarına rağmen düşüşte olduğu için popülaritesi alt sıralara gerilemesi kaçınılmaz.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
nokia tüm telefonları ile lider...akıllı telefon piyasasına bakarsak android lider ios ikinci...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Symbian 3 anna gelse nolcak yine symbian yine değiştir şu sistemini ya:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt