Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N8 mi yoksa Samsung Galaxy S mi??ACİL!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne
Üye
n8 diom
denkirmizi1
Üye
ya git HTC al ya Samsung yada İphone
digerleri PDA degil... GSM Arena ya girin compare yapin teknik ozelliklerine bakin ondan sonra konusun
--------------- Ekleme ---------------
Ya anlamak elde degil nokia tr den ne ekmek yiyor arkadas ya insanlar HTC iphone derken samsung da girdi bu yarisin icine ama belli kesim var nokia diyip duruyor.. Ya tamam babami anlarim 55 yasinda adam baskasini artik kaldirmiyor kafasi ama kardesim bu genc kesime ben inanamiyorum
haliloz95
Üye
arkadaşım sana tek bir şey söylicem. bir plastiğe o kadar para verme!!!az uygulama olsa da(ki bana göre yeterli) ara sıra donsada (ki olacak o kadar) n8 al derim. çünkü nokia bu telefondan destegini çekmicek 5800 ilk çıktıgında nasıldı şimdi nasıl? n8 2-3 sene işini görür kaçırma..
J_JoKeR_R
Üye
şansına bağlı birazda arkadaşım bende şu ana karadar 1 kere bile donmadı kapanıp açılma olmadı kamerası kötü diyor bazılarına ince ayarları var çekeceğin ortama göre ayarla nefis
angryperson
Üye
kıyaslanan telefonlara bak bir de anket durumuna inanmıyorum ya ::))))))) go nokiafanboys go)))
intoman
Üye
n8 diyorum ama içindeki symbian beş para etmez android daha güzel
bu sorunda yakında kalkacak merak etmeyin .
@muratcan, Evet benim de direk gözüme orası takıldı mana veremedim bir süre çünkü öyle bir bilgim yok, sonra baktım tek takılan ben değilmişim. Asıllı birşey mi acaba arkadaşın dediği merak ettim.
@muratcan, Evet benim de direk gözüme orası takıldı mana veremedim bir süre çünkü öyle bir bilgim yok, sonra baktım tek takılan ben değilmişim. Asıllı birşey mi acaba arkadaşın dediği merak ettim.
evet bende mana veremedim ama şimdi aklıma geldi bir ara konuşulan alien dalvik diye birşey vardı
buda websitesi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
android uygulamalarını android olmayan cihazlarda çalışabilmesini sağlayacaklarını söylüyorlar ancak henüz çıkmadı çıksa bile emülatör gibi bir şey olur heralde sanırım arkadaş bundan bahsediyor
webplayer
Üye
O haberler uzun süredir var ama sonuç yok daha. Yeni gelişmeler çıkıyor en son da bir Türk geliştiricisinin gerçekleştirdiği birşeyler vardı, Nokia bir uygulamayı androide symbiana iosa falan port etmişti ama onlar kaldı öyle sanırım. Olursa süper olur ama bakalım zaman neler gösterecek
O haberler uzun süredir var ama sonuç yok daha. Yeni gelişmeler çıkıyor en son da bir Türk geliştiricisinin gerçekleştirdiği birşeyler vardı, Nokia bir uygulamayı androide symbiana iosa falan port etmişti ama onlar kaldı öyle sanırım. Olursa süper olur ama bakalım zaman neler gösterecek
evet bence de neticesiz kalacak ama umut işte
zaten çıksa bile pek performanslı olmayacağını düşünüyorum sonuçta doğal olmayacak çalışması için araya başka bir uygulama girecek ne kadar performans verebilir ki
artık durumu zaman gösterecek.
epts
Üye
n8 in alternatifi yine n8 dir.herkes aldığı telefona toz kondurmak istemez. Tabi telefonundan gıcık kapmiyorsa.ben 4 aydır n8 kullanıyorum. Çokta memnunum. n8i sevmemin en önemli nedenlerinden biri beklemediğim bir çok özelliğinin barındırması .tüm arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ederim. Ama yinede herkesin alacağı telefonu iyi araştırıp almasını tavsiye ederim.çünkü kimisi için önemli olan özellikler başkası için bir şey ifade etmeyebilir.
Eric_draven
Üye
siz hiç s2 yi elimize aldınız mı? İnsan kullanacak onu insan.. Hangi pantolonun cebine sığar o takoz?