Nokia N8 mi yoksa Samsung Galaxy S mi??ACİL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi DAHA İyi?

• Nokia N8

Kullanılan: 25 78.1%
  • Samsung Galaxy S

Kullanılan: 7 21.9%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 mi yoksa Samsung Galaxy S mi??ACİL!!!
Arkadaşlar şuan kararsız kaldım.2 telefonda mükemmel ancak birini almam gerekiyor.YA n8 i beklicem ya da galaxy s i şimdi alcam.Hangi telefonu neden seçtiğinizi nednleri ile söylerseniz sevinirim.

officialavarees

officialavarees

Üye
galaxy s derim.. çünkü ekranı daha büyük artı süper amoled, andoid kullanıyor (symbian zamanı geçti (bence) o yüzden n8' i önermiyorum),.. 640x800 çözünürlük.. internet ile aran iyise şöyle birşey söyleyim,
n8' de flash lite 4 olacak ama galakxy s i android 2.2 ye yükseltirsin ve flash 10.1 in keyfini sürersin.. internetteki videoları flash lite 4 e göre daha iyi oynatıyor ;)

JayJayyy

Üye
n8 çünkü nokia

officialavarees

officialavarees

Üye
bence samsung dokunmatik telefon çıkarmaya başladığı an kendi içinde devrim yapmıştır.. E 250 vs ile nokia karşılaştırmıyoruz artık.. Bu arada nokia dokunmatik telefonlarda çok başarısız..

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
    Konu Sahibi
peki uygulama yönünden ovi store da mı android market de mi daha çok uygulama var???

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Her yönüyle n8 üstün vede kaliteli

devilmy

devilmy

Üye
ya saçmalamayın ya n8 de yok yok fmtransmister bıle var o geç 12mb kamera hangı teldevar o çıkınca anlarsınız nette videoları var bakın istersenız

Necmati

Necmati

Üye
N8 galaxy ile kapışabilecek bir tel değil bu yüzdede..
..............N8................

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tam 1428 m^2’lik bir görüntü… Üstelik bu görüntüyü sağlayan da küçücük bir cep telefonu. Bir dünya rekoruna tanıklık etmek için bu videoyu kaçırmayın!

izleyin

fedata

fedata

Üye
peki uygulama yönünden ovi store da mı android market de mi daha çok uygulama var???
ovi storede şuan uygulama pek yok neden biliyomusunuz.çünkü s60 v5 sertifika belasına sahip.ama n8 de bu sıkıntı olmayacak.yazılım yazmayı bilen herkes bu cihaza yazılım ve oyun yazacak yapacak..bu da ovinin mükemmel zenginliğe ulaşmasını sağlayacak..

mert_1047

mert_1047

Üye
ya sertifika filan hikaye uğraşacak olunsa hepsi çözülüyor mesela cfw atılarak bence nokia kalitesi tartışılmaz amerikada daha önce türkiyede bulunan bi komşumuz galaxy s aldı iade etmiş 1 hafta sonra geliyor niye iade ettiğini açıkça öğrenip bildiririm ama nokia benim görüşümce a markasıymış b markasıymış hikaye kendi modelleriyle karşılaştırılmalı. n8 derim 12mp kamera hdmı çıkış yok yok incelik desen ince bildiğim kadarıyla yani fotolardan gördüğüm üzere yanılmıyorsam galaxy s de flashda yok? öyle hatırlıyorum birde bana sanki iphone u taklit ediyorlarmış gibi geliyor galaxy s in tarzı hiç özgün bir tarz değil hem estetik açısından da söyleyecek olursak n8 1 numara

ungood20

ungood20

Üye
galaxy s ama n8 alsamda sorun olmaz

ozggurr

ozggurr

Üye
ya saçmalamayın ya n8 de yok yok fmtransmister bıle var o geç 12mb kamera hangı teldevar o çıkınca anlarsınız nette videoları var bakın istersenız

Biz diyoruz ki N8 bildigin bilgisayarlarin kullandigi bildigin kablolu usb mouseleri direkt hack falan gerektirmeden destekliyor, adamin biri cikiyor benim icin birsey ifade etmiyor diyor.

Biz diyoruz ki USB on to go var, adam walkman diyor utanmasa direkt plakcalar diyecek.

Biz diyoruz ki Nokia N8, sen onunla ne yaparsan o, adam otekinin ekrani daha buyuk diyor...

Biz diyoruz ki plag and touch ile televizyonun dev bir dokunmatik ekrana donusuyor N8 ile adam diyor ki Nokia'nin dokunmatikleri kotu.

Sen ne dersen de adam bilmeden icinde olmadan fikir sahibi her konuda kardesim, sacmaliyor diye kizma o yuzden bosuna :)

Demedi deme, biri cikacak Nokia 5800'un dokunmatigi Nokia N8'inkinden daha iyiydi diyecek, bak bunu da goreceksin buralarda... O zaman anlayacaksin ne demek istedigimi...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
galaxi s diyenler google de kullanıcı yorumlarını bir arattırsınlar bence

werarce

werarce

Üye
Arkadaşla ikiside kendi güzelliği olan telefonlar
N8 12mp kamera 680 mhz işlemci 3.5 inç ekran ve geniş multi media özellikleri var
Galaxy S ise 5mp flaşsız kamera 1ghz işlemci süper amoled 4 inç ekran yakında flash 10.1 gelir
farklı telefonlar bana kalırsa senin nasıl telefon ihtiyacınnın olduğuna bağlı bu seçim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar demedi demeyin, galaxi s gerçekten özellikleri ile çok güzel cihaz ama bence bazı sorunları var,şebeke vede pil sorunu benim kullanıcı yorumlarından takip ettiğim kadarı ile.merak edenler googleden bakabilirler.dediğim gibi özellikleri ile özellikle harika ekranı ile çok güzel bir cihaz...ama...

mustafa

mustafa

Üye
N8 den sonra çıkacak olan telefonları bekleyin bence. n8 geçiş telefonu arkadaşlar. sıkıntı yaşatmasın 5800 gibi. kasa açıklığıdır vs. nokia x9 denen cihazı çıkarırsa işte o zaman helal nokia diyeceğim çünkü bu çıkarsa çok tutulur. n8 bile kalmaz ortada. tabi özellikleri nasıl olacak orasını bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt