Nokia N8 mi Wave 2 mi sorusuna kullanıcısından cevap ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sh0ck

Üye

İşte bu. Ama Video'da daha iyi olduğunu sanmıyorum.

Gece çekiminde daha iyi Sanırsam Wave, Arkadaşımda var, Video karşılaştırması yaptığımızda mikrofon tek mikrofon olduğundan nedense "cısssssss" diye bir ses çıkıyor kaydedilmiş videoda. N8'de böle bişey yok. Onun telefonunda sorun olduğunu sanmıyorum.. 2. üretim aldı Beyaz S8530..

@sh0ck, Nokia'nın güncellemelerle şu gece video çekimi konusuna bir çözüm getirmesi gerekiyor. Telefon gece gerçekten çok kötü, umarım düzelebilir yazılım güncellemesi ile. Ve tabii ki gece foto çekimindeki baloncuk sorunu da ortadan kaldırılmalı, kameramızın şanına yakışmayan şeyler bunlar.

sh0ck

Üye

Zaman göstericek .. PR 2.0'ı ertelediler .. İyi gene eksiklikleri düzeltip temiz bi şekilde sunacaklar tahminimce. İnşallah görücez.. Yaza bomba bu telefon..

Zaman göstericek .. PR 2.0'ı ertelediler .. İyi gene eksiklikleri düzeltip temiz bi şekilde sunacaklar tahminimce. İnşallah görücez.. Yaza bomba bu telefon..

Sunsunlar da, bir yerde PR3'ün 2'nin durumuna göre çıkarılamayacağını okumuştum, açıklamaydı eğer PR2 gerekli eksikleri giderirse 3 çıkmayacaktı. Çok ertlemeseler bari de yaza pr3 de çıksa tam bomba olur

BL@DE02

Üye
sen ne yaptın arkadaş bose kulaklık alsaydınya o parayı vereceğine nokia kulaklığa
abisi siz naptınızya o kadar para bir kulaklık için verilirmi da ayıptırda koç bile almaz bi 20 tl ye alacağın kulaklıkla bile mükemmel stereo ses şuna bak 1300 tl :S

bunu alacağıma ipad alırım bunu söylemem param yok anlamında değil çok şükür sorunum yok ama bu kadar verilmez be abi araba için bmw x6 al ama bu kulaklığı alma

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
yuh 1300de vermem 560 civarı bir para verdim bh-905 kulaklıga ancak 4 farklı jack girişi ayrıca sarj cihazı vs. herşey verildi kablolar verildi ister kablosuz istenilince kablolu dinlenebiliyor süper bi alet

Arkdaşlar bende bu iki telfon arasındayım oyun ve internetee hangisi video izleme olsun

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
bak millete oyun oynamada wave diyince hemen ataga kalkıyorlar yok neymiş n8dede cok oyun var vs.

ben cok oyunda değilim wavenin ekran çözünürlüğü cok oyunları cok net gösteriyor 29 marta kadar bekleyebilirsen

iki telefonda nfs shifh hdyi acacagım videoya çekecegm bakarsın oradan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...