KaTLeDeN67
Üye
uygulamalara ve oyunlara yarım saatte girmek isteyen biri için evet n8 iyi bir tercih olabilir
O soru bence tam tersi olmalı.Asıl wawe' yi N8 'den üstün kılan şey ne? Forumlarda N8 in özelliklerini yazmaktan bıktık
uygulamalara ve oyunlara yarım saatte girmek isteyen biri için evet n8 iyi bir tercih olabilir
O soru bence tam tersi olmalı.Asıl wawe' yi N8 'den üstün kılan şey ne? Forumlarda N8 in özelliklerini yazmaktan bıktık

heralde n8 kullandın bu kanıya vardın şimdi bende bir n8 kullanıcısı olarak senin şu dediğini doğrulayamadım ne olacak ?? yani ben okadar oyun oynadım o kadar program attım en ufak yvaşlama sorun almadım ? basmamla açılması bir yani bir anketde açılabilir n8 yavaşmı diye
Bence de eğlence multimedia için n8.
Ama internet için wawe2.
abicm hadi bi gidin belki bin yere yazdim n8 i n saniysunuz siZ ilah flnmi ? bi tk kamerasi iyi bu chzin wave 1000 mhz 512 ram sgx 540 grafik cipi n8 680 islmci (ki mimari olarak waveden dha dusuk ) 256 ram kullanan iki teli siz hangi akla mantga dayandrarak karsilastryorsunuz ki ??? kafayimi yediniz ?? ekran piksel anlmnda wave dha ustun ... ee neymis 12 mgpkslmis napayim pikseli kardesim film yonetmenimiyizde cekicez bi prgram acarsin n8de bklede bkle oyunlarn grafkleri desen wave e gore dha kotu ram islmci dusuk ee npiyim kamerayi iste bu zihniyettekiler yuzunden piyasa bu hale geldi
Gel oyun grafiklerini karşılaştıralım?
----------Eklendi @ 11:38:00 ---------- Yazıldı @ 11:37:23 ----------
Muhteşem sallamışsın tebrik etmek lazım.
çok merak ediyorum ne göstercksn sistem nerdeyse 2 katı hadi karşılaştıralım grafikleri![]()
hayır tabiki o yüzden mesajını garipseyerek o yorumu yazdım . ancak olurda daha yüksek sistem isteyen oyun çıkarsa bu fark orda ortaya çıkacaktırGrafik farkı olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten?
hayır tabiki o yüzden mesajını garipseyerek o yorumu yazdım . ancak olurda daha yüksek sistem isteyen oyun çıkarsa bu fark orda ortaya çıkacaktır