Telefon Tavsiyesi Nokia N8 mi ? Samsung Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
yapmayın allah aşkına.. N8'in ekranı amoled diye övünenler var. Wave süper amoled ekrana sahip.. Artı iş mp de bitmiyor.. Ekranda bitiyor ;) son olarak ovi'de çok uygulama olsa ne olacak. Wave'nin uygulamaya nokia kadar ihtiyacı yok artı samsung apps git gide büyüyor

campsnac1

Üye
nokia ovi de oyunları oynamak için internette olmak gerekiyor sanırım:S saçma yani

cortex47

cortex47

Üye
ikisi de 720p video çekebildiğine göre, 5mp ve 12mp'in video'da farkı olmadığını anlamış olmanız gerek. ama fotoğraf çekerken n8'in bariz bir üstünlüğü var. n8 video'ları ve fotoğrafları belki daha kötü gösterebilir telefonda, amoled olduğundan dolayı (super amoled'e kıyasla) ama bilgisayara attığınız zaman fotoğraflarda n8'in üstünlüğünü görebileceksiniz, videolar ise AYNI olacak. tabii ki n8 kullanmadım ama arm11 gibi modası geçmiş bi işlemcinin 680 mHZ hızında çalışması birşey değiştirmez, 5800 bile 434 mHZ hızında çalışan arm11'i kullanıyor, ayıp yani, insan Cortex A8 işlemci kullanır. Ama yine de bu .mkv dosyalarını oynatmasına engel olmamış. Wave'in menülerde ve işlem yaparken çok daha hızlı olacağı görüşündeyim. ben multimedia için bir cihaz istiyorsan n8'i öneririm. wave ise daha hızlı ve daha şıktır (çoğu kullanıcıya göre). ayrıca ovi'de çok uygulama var ama hepsi çok basit uygulamalar, uygulama boyutları 1 mb'ı zor geçiyor. neyse aslında telefon çıkınca yorum yapılır, sadece özellikleri bilince (donanım ve yazılım) bu kadar oluyor...

Anußis

Anußis

Üye
samsung wave, veya daha karizmatik(donanımsal olarak düşük biraz ama olsun) iphone 4 :)

samsung iphonun az küçüğü fayans boyutunda telefon masallah tabiki n8

Bide fıstık yeşilini aldınmı tamamdır zaten havandan geçilmez fiyat düssün bende düşünüyorum n8

peki size birşey söylüyorum çok tartışılabilir ancak öyle

Size birer örnek vereyim samsung s5620 montenin işlemci hızı 419 mhz ve telefon kuzenimde var her gün görüyorum bendede nokia x6 434 mhz işlemci var aynı şarkılar iki telefondada var ancak şarkı listesinde alta dogru indiğimizde montede baya bi tutukluk yapıyor ve kasıyor.ancak bu x6da yok samsungun işlemcilerinin hızları yüksek olabilir ancak bu süper performans verecegini göstermez . nokia bizim düşündüğümüzü düşünemiyormu tabiki düşünüyor...

N8in 680 Mhz (yaklaşık) işlemcisi samsungun 1 ghzlik işlemcisi ile neredeyse eşit değerde bir performans gösteriyorki ben 1 ay önce fransada n8i denedim sadece abartılan gibi bi telefon değil ancak hızdan ödün vermiyor. ;)

CaRLoSuLo

CaRLoSuLo

Üye
Güzel tespitler, yorumları tek tek okudum teşekkürler... Herkes yine ayrı telden çalıyo :) Kafayı yicem.

cortex47

cortex47

Üye
zaten hiç bir konuda herkes aynı fikirde olmaz :)

oleştimaxi1

Üye
n8 al tabiki . samsung waweler bi düşücekk kii inanamicaksınız. elinizde patlicak o wawelerr!!! bidaha satmaya kalkerkende hep fazla zarar ediceksiniz. Ama nokıa ya da okadar zararr etmezsinizz

One907

One907

Üye
12 megapixel kamera ne demek yaw :D harika birşey :D

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
tabiki nokia n8 xzenon flashı yeter.

alcm1

alcm1

Üye
Herkez n8 demiş kağıt üzerinde özellikleri qüzeL qörünebilir ama kullanan biri olarak n8 in en büyük eksiğini söylim size
Adamlar 680 ghz işlemci koymuşlar ama nokia yine nokia hala kasıyo hala hantal bi marka olarak devam edio ama samsung 1 ghz işlemciyi sonuna kadar kullanıyo bazıları 12 mp kamerası var karşılaştırılabilirmi diyo lütfen saçmalamayın her şey kameraysa sony ericson alın
Nokia 8 mp kamera çıkardı samsungun 3.2 mp kamerasıyla eşdeğerdi ;) Nokia kağıt üzeride iyi gözükebilir ama dokunmatikten kaybediyor bikere x6 =n8 :))
Şuan iyi 3 telefon var iphone 4 galaxy S ve wave sen bu 3 ünü bi incele :)

campsnac1

Üye
wave daha hesaplı ve iyi...diğerleri biraz tuzlu:)

alcm1

alcm1

Üye
wave daha hesaplı ve iyi...diğerleri biraz tuzlu:)

Katılıyorum :oke:

Arkadaşlarla tartışırken nokia karşıtı kuzenin şunu söyledi " nokia ya 5 gzh işlemcide koysan nokia yine aynı nokia " :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar burası bir forum. Herkes düşüncelerini dile getirmekte özgür.
Ama saygı ve terbiye sınırları içinde.
Konuyla alakasız mesajlar silinmiş, hakaret eden arkadaşımız 1 hafta yasaklanmıştır.

Konuya devam edelim.

kosezade

kosezade

Üye
nwawa nin tipi güzel ama n8 olarak herşey var ekran süper symbian os 3.5g ram ve işlemci hızı yuksek

srn.1392

Üye
ilk başta 12 megapiksel kamerası var saçmalama bu kamera hangi telde var hemen koş git al abi n8 i:oke::oke:

hoss

hoss

Üye
iki cihazda tarzim degil

Remil_53

Üye
Wawe ile N8 imi kıyaslıyosun of of sen git wawe yi c7 ile kıyasla wawe kim N8 den iyi olmak kim ? :bann:

serkan719

serkan719

Üye
Tabiki N8...

HDMI - 12MP vs. vs.