Telefon Tavsiyesi Nokia N8 mi ? Samsung Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
venusutarit

venusutarit

Üye
Bizde buna çok konuşuyorsun ama hiç bir şey söylemiyorsun denir. ozggurr kardeşim sonuna kadar yanındayım N8 üstüne tel yok şu an olsa bile bunu ya Htc yada yine Nokia yapar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Burda işin en iyi yönü,özgür gibi bilinçli bir arkadaşımızın N8 kullanıcısı olarak bizlere en doğru ve objektif bilgileri aktarıyor olması.Tekrar teşekkürler özgür.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
bencede n8

:::burak:::

Üye
konu yanlis yere acilmis zaten ortalik fanatik kayniyo

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
n8 derim ama n8 e kafa tutan telefon şuan lık Galaxy :oke:

kemal21

kemal21

Üye
Bence samsung wave al arada oyle ciddi bir fark yok özellik olarak wave in işlemcisi daha kuvvetli uygulama zenginliği var wave de samsung apps e girersen görürsün
Bir de lütfen iphone kullanmadan iphone hakkında yorum yapmayın sunuda unutmayın burada amac arkadasımıza yardım etmek egomuzu tatmin etmek değil

--------------- Ekleme ---------------

Ha sunuda belirteyim inan ki wave kamera acısından tatmin edici bir telefon ekrani güzel hızlı bir telefon kullanmak da kolay yani istenecek bir çok şeyi saglar ve samsung apps var ama eğer illa Nokia alacam dersen de secim senin fakat bu iki telefonun arasında bir kıyaslama yapılırsa galibi ikiside olabilir sonuçta karar senin

Noks

Noks

Üye
N8 cıktı ama wave alıyorum :)

kleman

Üye
n8 in olduu yerde wave telefondan sayılmazmış sen ne ara kullandında n8 i sitede alel acele avukatlıını yapıosun paşam.. wave dünyaca kabullenilmiş aple rakibi bi ürünken sen kalk kıytırık sadece camerası ile göze çarpmak isteyen nokıayı al baş tacı yap yok yaa de gel allah aşkına çapsız çapsız konuşup milleti germe.. nokıacı seni.

kumuks

Üye
n8 in olduu yerde wave telefondan sayılmazmış sen ne ara kullandında n8 i sitede alel acele avukatlıını yapıosun paşam.. wave dünyaca kabullenilmiş aple rakibi bi ürünken sen kalk kıytırık sadece camerası ile göze çarpmak isteyen nokıayı al baş tacı yap yok yaa de gel allah aşkına çapsız çapsız konuşup milleti germe.. nokıacı seni.

hocam , camerasıda fos cıktı.12 mp cekmiyormuş..nokia balon gibi şişirmiş telefonu.ama piyasaya cıkınca balon hava kacırmaya başladı.ilk kamerasının 12 mp boyutlarında fotoğraf cekmediği cıktı (zaten önemli olan lensin kalitesidir). bugunde şebeke problemi cıktı.telefon da sinyal kesiliyormuş.ben almaya karar vermiştim.ama vaz gecebilirim.sanırım wave iphon4 den de iyi.iphon4 ünde şarzı cok cabuk bitiyor.

punqermojo

Üye
nir bilgim yok ama biraz bekle isdersen samsung galaxy s al derim güzel bir telefona benziyor şimdiye kadar yapılmış en kaliteli ve en güzel ekran onda die biliyorum ama tercih senin..

kleman

Üye
wave,de aynı ekranı kullanıyo super amoled .. evet arkadaşa katılıyorum galaxy s güzel çokta kullanışlı bir cihaz fakat kullanılan malzeme çok vasat plastik.. wave komple alüminyum kasa.işletim sistemleri hariç hemen hemen aynılar..wave doğru tercih olur 2 aydır kullanıyorum başka cihazları elime aldığımda nekadar basit kalitesiz olduklarını bir kez daha anlıyorum :)

Uruloki

Uruloki

Üye
bakın n8 fiyatı 1000-1200 civarı wave 940 tmm biraz pahalı ama kullanmadan bilemezsiniz arkadaşlar yok böyle deneyim ya hanginiz web tarayıcısına yazıp istediği videoyu izliyor he bide yok kamera fos çıkmış yok çekmiyor diyenler ben kullanıyorum yok öyle bişi o lafları çekemyenler yazıyor

kleman

Üye
kardeşim yotubeye wave ilede herkez çok rahat bir şekilde girebiliyor zaten ben normal pc den nasıl yönetiyorsam yotubeyi wave dede aynı şekilde yönetebiliyorum beyendiğim videoyu favorilerime ekleyip we favorilerimi açıp seçtiklerimi rahatlıkla ve HD olanları ayrı bir kalitede izleyebiliyorum.wave içinde yüklü yotube proğramıyla bağlanması sadece 4 sn sürüyo..yani n8 deki yotube olayı bi ayrıcalık deil..

Uruloki

Uruloki

Üye
ya sadece youtube demiyorum wave de flash desteği var ona laf yok ben uyguamayla girmiyorum web tarayıcıdan girebilmeyi yazdım siz hala N8 ile wave aradı farkı anlamadınız ya N8 hertürlü üst kulvarda koşuyor bide yavaş diyenler şu telefonu kulansın bi lütfen ben sonyericsson kullanmış adamım neyin ne olduğunu anca anlarsınız

Üye
arkadaşlar ikiside kalite telefon, sırf samsungum olduğu için demiyorum eğer her türlü karşılaştırırsanız wave n8den biraz daha üstün ,bakın şusu bunun daha iyi falan demiyorum,ortalama alarak wave daha iyi,gsmarenanın testine güvenen varsa ordada wavein daha üstün olduğunu editörler yazdı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...