Nokia N8 mi İpod Touch 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 mi İpod Touch 5 mi?
Sizce Nokia N8imi bırakıp ipod touch 5 almalımıyım , nokia n8 fazla yavaş geliyor artık ve oyun tutkunu birisiyim

_RYUK_

_RYUK_

Üye
oyun tutkunu ise beklemeden geç

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
oyunların paralı olması sadece canımı sıkıyo

_RYUK_

_RYUK_

Üye
iso6 da yakında jailbreak çıkacağına dair haberler okumuştum paralı uygulamalar sıkınti vermez :)

pirenuri

pirenuri

Üye
İos 6ya jailbreak zor şu anda

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Evet şu an zor

Samet.25

şu an zor ama genede bedava oyunlardan jb cıkana kadar zevk alırsın emınım

memolim83

memolim83

Üye
hat takılmıyor sonuçta oyun oynayacaksan kötü birtelefon al ve yanında 200 tl ye psp al tekken 6 pes 12 in kralını oyna. Ankaradakilere duyrulur. Özel den pm atın 3000 var bende yeri degil ama burası.

larten123

larten123

Üye
ipoda geç jb çıkarsa yaparsun :oke:

gezegen5271

Üye
arkadaşım.nokia N8 teleden vaz geçme.derim.eğer telinde hacliyse.diğer model telleri almanı tavsiye etmem.dost tavsiyesii.yinede sen bilirsin.

• Beğen
Tepkiler: kesso310
paşa06.40

paşa06.40

Üye
Gec androide kurtul dostum. N8 im var onu sadece alo demek icin kullaniyom. Androidi hem oyun hek tel olarak kullaniyorum. bi suru oyun var pes fifa modern combat street fighter gta vs vs

MrExpert

MrExpert

Üye
İOS 6 JB Bu hafta sonu çıkıyor ipod touch 5 mükemmel bir cihaz bende 3gs i satıp geçicem :)

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım.nokia N8 teleden vaz geçme.derim.eğer telinde hacliyse.diğer model telleri almanı tavsiye etmem.dost tavsiyesii.yinede sen bilirsin.

telefon hacklı evet nerdeyse bütün symbian oyunları bende var , ses artırma yamaları filanda ekli ama telefon kafayı yiyo sürekli oyun kalitesi çok kötü ve çok yavaş bi telefon bence

- - - Eklendi - - -

bu arada ipod touch şiparişi verdim yurtdışından aldığım için ayın 27sine kadar yine n8 e kaldık

pRime.

pRime.

Üye
oyunsa ipod.

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
ve jb 6 çıktı

sadikbircan

Üye
Arkadaşlar ipod iphone yada ipad için jailbreak çıkmasını beklemeye falan gerek yok.25pp diye bir uygulama var.Bilgisayarınıza kuruyorsunuz ve tıpkı itunesten oyunları senkronize eder gibi yüklüyorsunuz.Üstelik hiçbir ücret yada jailbreak benzeri birşey gerektirmiyor.Forumda iphone bölümünde anlatımı vardı sanırım.Oradan detaylı bilgi alabilirsiniz.Ayrıca oyun-eğlence için ipodtouch5 bence mükemmel bir cihaz.Size bir pspyi aratmayacak kadar iyi oyun performansı sunar.Ancak yanınızda hem ipod hemde telefon taşımak istemiyorsanız iphone5 yada androidli telefonlardan birine geçmenizi öneririm.İphone5 pahalı olduğu için tercih edilebilirliği az olsada android platformunda birçok hd oyunu size oynatıcak sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir cihazı ortalama 700-800 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz.Ayrıca androd platformunun özgürlüklerinide düşünürsek hiçbir hack,jailbreak benzeri işleme gerek olmadan rahatça her oyunu kurup oynayabilirsiniz.Canınız sıkıldığında bir tema ile telefonunuzu bambaşka bir görünüme sokabilirsiniz.Ancak anladığım kadarıyla siz seçiminizi yapmış ve ipod touch siparişinizi vermişsiniz.Bu saatten sonra pek manası olmasada aynı şeyi düşünen başka arkadaşlar olablir.Çünkü bende bir ara n8 kullanıyordum ve değiştirdiğimde galaxy w almıştım.Kamera,müzik gibi bazı multimedya özellikleri haliyle n8i arattı ilk başta ancak androidin geniş oyun ve uygulama yelpazesini gördükten sonra ve androiddeki özgürlüğüne alışınca symbiana bir daha dönme isteği hiç içimden gelmedi.

- - - Eklendi - - -

Bu arada kimse yanlış anlamasın android fanlığı yapmıyorum burada sadece android sisteminde çokda pahalı olmayan bir fiyata sahip olunabilecek cihazların işinize yarayabileceğini ve kendi deneyimimi paylaşmak istedim.

MaxipmaN

Üye
Arkadaşlar ipod iphone yada ipad için jailbreak çıkmasını beklemeye falan gerek yok.25pp diye bir uygulama var.Bilgisayarınıza kuruyorsunuz ve tıpkı itunesten oyunları senkronize eder gibi yüklüyorsunuz.Üstelik hiçbir ücret yada jailbreak benzeri birşey gerektirmiyor.Forumda iphone bölümünde anlatımı vardı sanırım.Oradan detaylı bilgi alabilirsiniz.Ayrıca oyun-eğlence için ipodtouch5 bence mükemmel bir cihaz.Size bir pspyi aratmayacak kadar iyi oyun performansı sunar.Ancak yanınızda hem ipod hemde telefon taşımak istemiyorsanız iphone5 yada androidli telefonlardan birine geçmenizi öneririm.İphone5 pahalı olduğu için tercih edilebilirliği az olsada android platformunda birçok hd oyunu size oynatıcak sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir cihazı ortalama 700-800 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz.Ayrıca androd platformunun özgürlüklerinide düşünürsek hiçbir hack,jailbreak benzeri işleme gerek olmadan rahatça her oyunu kurup oynayabilirsiniz.Canınız sıkıldığında bir tema ile telefonunuzu bambaşka bir görünüme sokabilirsiniz.Ancak anladığım kadarıyla siz seçiminizi yapmış ve ipod touch siparişinizi vermişsiniz.Bu saatten sonra pek manası olmasada aynı şeyi düşünen başka arkadaşlar olablir.Çünkü bende bir ara n8 kullanıyordum ve değiştirdiğimde galaxy w almıştım.Kamera,müzik gibi bazı multimedya özellikleri haliyle n8i arattı ilk başta ancak androidin geniş oyun ve uygulama yelpazesini gördükten sonra ve androiddeki özgürlüğüne alışınca symbiana bir daha dönme isteği hiç içimden gelmedi.

- - - Eklendi - - -

Bu arada kimse yanlış anlamasın android fanlığı yapmıyorum burada sadece android sisteminde çokda pahalı olmayan bir fiyata sahip olunabilecek cihazların işinize yarayabileceğini ve kendi deneyimimi paylaşmak istedim.

700-800 tl lik andoid telefon her oyunu açamaz yeterli olur ama ipod s3 performansı veren belki de daha fazlasını veren bir cihaz

MrExpert

MrExpert

Üye
700-800 tl lik andoid telefon her oyunu açamaz yeterli olur ama ipod s3 performansı veren belki de daha fazlasını veren bir cihaz

İpod touch 5 4s ile aynı performansı veriyor s3 le yarışamayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt