Arkadaşlar ipod iphone yada ipad için jailbreak çıkmasını beklemeye falan gerek yok.25pp diye bir uygulama var.Bilgisayarınıza kuruyorsunuz ve tıpkı itunesten oyunları senkronize eder gibi yüklüyorsunuz.Üstelik hiçbir ücret yada jailbreak benzeri birşey gerektirmiyor.Forumda iphone bölümünde anlatımı vardı sanırım.Oradan detaylı bilgi alabilirsiniz.Ayrıca oyun-eğlence için ipodtouch5 bence mükemmel bir cihaz.Size bir pspyi aratmayacak kadar iyi oyun performansı sunar.Ancak yanınızda hem ipod hemde telefon taşımak istemiyorsanız iphone5 yada androidli telefonlardan birine geçmenizi öneririm.İphone5 pahalı olduğu için tercih edilebilirliği az olsada android platformunda birçok hd oyunu size oynatıcak sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir cihazı ortalama 700-800 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz.Ayrıca androd platformunun özgürlüklerinide düşünürsek hiçbir hack,jailbreak benzeri işleme gerek olmadan rahatça her oyunu kurup oynayabilirsiniz.Canınız sıkıldığında bir tema ile telefonunuzu bambaşka bir görünüme sokabilirsiniz.Ancak anladığım kadarıyla siz seçiminizi yapmış ve ipod touch siparişinizi vermişsiniz.Bu saatten sonra pek manası olmasada aynı şeyi düşünen başka arkadaşlar olablir.Çünkü bende bir ara n8 kullanıyordum ve değiştirdiğimde galaxy w almıştım.Kamera,müzik gibi bazı multimedya özellikleri haliyle n8i arattı ilk başta ancak androidin geniş oyun ve uygulama yelpazesini gördükten sonra ve androiddeki özgürlüğüne alışınca symbiana bir daha dönme isteği hiç içimden gelmedi.
- - - Eklendi - - -
Bu arada kimse yanlış anlamasın android fanlığı yapmıyorum burada sadece android sisteminde çokda pahalı olmayan bir fiyata sahip olunabilecek cihazların işinize yarayabileceğini ve kendi deneyimimi paylaşmak istedim.