Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia n8 mi htc wirdfire s mi çok acil!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buket2
Üye
sanırım htc yı tercıh ederdım nokıa artık hiç cazip değil...
Oyun, uygulama ve internet konusunda Optimus Black 1 ghz islemcisiyle one cikiyor. (N8:680 mhz)
N8 ise kamera, usb bellek baglama ve fm verici gibi ozelliklerle on plana gecebilir
2 telefona sahip biri olarak kamera cok onemli degilse Optimus Black alin derim
kaptannova
Üye
bence wave 2 all. hem n8 den daha üstün özelliklere sahip bir telefon. hemde müthiş optimizasyonlu bada işletim sistemi.
Oyun, uygulama ve internet konusunda Optimus Black 1 ghz islemcisiyle one cikiyor. (N8:680 mhz)
N8 ise kamera, usb bellek baglama ve fm verici gibi ozelliklerle on plana gecebilir
LG optimus black derim... ama burda N8'in güçlü oldugu nokta Carl Zeis imzası taşıyan kamerası...birde LG optimus black 5 mpixel kamerasıda güzel tabiki...
ElektroYa hak vermiyo değilim, optimus black doğru tercihin olabilir hocam arka kamerası ön kamerası felan gayet iyi durumda, tasarım olarakta kalınlığı ağırlığı oldukça iyi bizzat gidip alışveriş merkezinde kullandım. Nova ekranı zaten olayı bitirmiş o parlaklığı ben daha önce hiç bi telefon ekranında görmemiştim.. 512mb rami var yanlış hatırlamıyosam hız konusunda herhangi birşey çıkmaz. Android 2.2 froyo işletim sistemi var fakat ay sonunda 2.3 güncellemesi varmış sanırım.. En iyi telefonlardan birisi bence optimus black. Favorim