Esendağlı
Üye
Vayy hem n8 hem n900,bir ara hangisini daha çok sevdiğini yazarsın artıkbenide ekleyin dark grey le katıldım aranıza n8 ve n900 sahibi olarak)
Vayy hem n8 hem n900,bir ara hangisini daha çok sevdiğini yazarsın artıkbenide ekleyin dark grey le katıldım aranıza n8 ve n900 sahibi olarak)
Vayy hem n8 hem n900,bir ara hangisini daha çok sevdiğini yazarsın artık
Vayy hem n8 hem n900,bir ara hangisini daha çok sevdiğini yazarsın artık
bu iki cihaz arasında zaten kalınmaz kalırsanızda n8 in alın n900 geliştirici cihazı çok uğraştırıyor ve bir günü zor geçiriyor pili heleki overlock varsa 

Neden telefonumuza istediğimiz işletim sistemini kurdurmuyorlar kiikisini birden çok seviyorumbu iki cihaz arasında zaten kalınmaz kalırsanızda n8 in alın n900 geliştirici cihazı çok uğraştırıyor ve bir günü zor geçiriyor pili heleki overlock varsa
---------------n900 ün bariz artıları -----------
*linux
*cortex a-8 overlock olabilen işlemci
*65000 renk olsada 3.5 ekrana 800*480 pixel(n8 de bu oran 640*360)
*müthiş internet deneyimi (mozilla,firefox,googlechrome,opera)
*32gb hafıza
*sürgülü klavyesi
----------------n8 in bariz artıları---------------
*12mega pixel ,720p video çekim, xenon müthiş kamera performansı
*3.5--amoled ekran (çok güzel olmasına rağmen galaxy s kadar keskin değil)
*a-gps in hızı (eskisi gibi beklemiyoruz hemen buluyor)
*dolby digital plus (bu teknoloji önemli dolby ilk defa böyle bir cihazda kendini gösteriyor)
*dokunmatiği mükemmel, müzik çaları etkileyici bose kulaklıklarımla denedim baslar kendini gösteriyor.
n900 ile n8 arasında gördüğüm farklar genel olarak sistemine girsek yaz yaz bitmez bir fikir olsun diye paylaştım zaten şuan üretilmiş en üst düzey nokialar![]()
Neden telefonumuza istediğimiz işletim sistemini kurdurmuyorlar ki
Htc Hd2 üzerinde Wm6,5 var ama android yada linux kuruluyor çok sinir bozucu o kadar para veriyoruz üretici firma neyi uygun görmüşse o yazılımla kullanıyoruz

Neden telefonumuza istediğimiz işletim sistemini kurdurmuyorlar ki
Htc Hd2 üzerinde Wm6,5 var ama android yada linux kuruluyor çok sinir bozucu o kadar para veriyoruz üretici firma neyi uygun görmüşse o yazılımla kullanıyoruz
Menü-Ayarlar-Bağlantı-WLAN-Seçenekler-Ayarlararkadaşlar bende n8 kullanıcısıyım artık ama wireless i kapatamadım yaaa)) utandım walla kendimden dun aksam aldım