Nokia N8 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hadi hayırlısı dün bende n8 aldım

fatura tarihi 13 kasım 2010 benide eklermisiniz:)

13/11/2010 bende varım :)

13.11.2010 tarihinde bende nokia n8 aldım k.v.k garantili...:)

Hadi hayırlısı beni de ekle

02/11/2010 17.31
faturaya baktım da :)

Ben de kendime bayram hediyesi olarak dün aldım. iPhone4 almayı düşünüyordum, acaba iyi mi yaptım?
Eklendiniz.:oke:

erkara_64

Hayirli ugurlu olsun, hepiniz iyi gunlerde kullanin...

sağolasın ustamda yanlız bi sorunum var tatlı bir sorun bayramda N8 imle ilgilenecem diye gelen gidenle ilgilenemiyorum kız arkadaşım bile kıskanır oldu be yaw:)benle bu kadar ilgilenmiyorsun diye...

sametsalih

sametsalih

Üye
:oke:bende varım

Crescent-23

Crescent-23

Üye
beni unutmayın bende varım :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Çok güzel bir telefon özellikle kullandığı lens markası harika sırf lens için almayı düşünüyorum. Nasıl bir telefon arkadaşlar? Tavsiye eder misiniz?

pRime.

pRime.

Üye
Çok güzel bir telefon özellikle kullandığı lens markası harika sırf lens için almayı düşünüyorum. Nasıl bir telefon arkadaşlar? Tavsiye eder misiniz?

Hemen alın derim, telefonu bir mağazada kurcalama imkanım oldu ve çok başarılı bir telefon olduğunu içim rahat bir şekilde söyleyebilirim. Hızı, kamerası, dokunmatiği(özellikle buna baktım), galeri hızı çok tatmin edici...

Crescent-23

Crescent-23

Üye

Hemen alın derim, telefonu bir mağazada kurcalama imkanım oldu ve çok başarılı bir telefon olduğunu içim rahat bir şekilde söyleyebilirim. Hızı, kamerası, dokunmatiği(özellikle buna baktım), galeri hızı çok tatmin edici...

aynen katılıyorum kamerasını sorma zaten çektiğim resimlerin en küçük ayrıntısına kadar inceleme imkanı veriyor.bende kesinlikle tavsiye ediyorum

rizabakir

Üye
3 hafta once bende n8 kullandigimi belirttim ama eklememissin kardes hayirdir???

gercori

Üye
bende varım

Anatomy

Üye
18 Kasımda aldım iyiki almışım:)

cenewar88

cenewar88

Üye
n8in gaşı gara
açtı gönlüme yara
ayfon cebim yakıyor
n8im 1.000 para

--------------- Ekleme ---------------

du bunu imza yapam ben la

xon

xon

Üye
bende yeni aldım n8 i

ataparkli61

Üye
arkadaşlar bende almak istiyorum bu cihazı yardımcı olurmusunz bana biraz nasıl telefon [email protected] maillerinizi beliyorum

franzliszt

franzliszt

Üye
benide ekleyin dark grey le katıldım aranıza n8 ve n900 sahibi olarak :))

venusutarit

venusutarit

Üye
ve bende

mstf1981

Üye
1-2 güne kadar n8 im geliyor

damarcıkız

Üye
benıde ekleyın arkadaslar

Üst Alt