nokia n8 kullaklık sorunu.yardım please???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 kullaklık sorunu.yardım please???
rkadaşlar nokia n8 kullanıyorum orjinal kulaklığının üstündeki yürüt durdur ses açıp kapatma ilerletme tuşları çalışmıyor bunları nasıl aktif hale getirebilirim .Ne denedisem olmadı.Acaba kullaklıkmı bozuk.Ne ilere sarıyor ne geri.sırf ses veriyor başka bişi yapmıyor.yani olay sırf ses vermekse bu kadar cok dügmeli bir kullaklık niye koymuşlar kutunun icinde.önerileriniz bekliyorum

dkircali

Üye
Müzik çalar veya radyo açıkken iler geri play/pause işe yarıyor. Yan taraftaki arama cevaplama butonu ve ses açma kapama da aynı şekilde işlevsel. Mümkünse kulaklığını başka bir uyumlu nokia cihazda dene veya çalıştığını bildiğin bir kulaklığı telefonunda dene. Ya telefonunda ya da kulaklıkta problem var. Ayrıca bu tuşlar ekran kilidi aktifken de çalışıyorlar bilgine.

ozggurr

ozggurr

Üye
Kulakligin yuvaya tam olarak oturup oturmadigindan emin olup @dkircali arkadasimizin tavsiyesini uygularsan gercek ortaya cikar...

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
bende zaten müzikplayer acıkken ileri ,geri veya sesi azlat ve cogalta basıyorum ve hic bir tepki vermiyorum.bunun bir ayarı varmı acaba.??tam yerinede oturtuyorum zaten.tık sesi gelene kadar.

tasarimx

Üye
kardeş dikkatli oku bende de aynısı olmuştu ... kulaklı tık sesi gelene kadar bastır ilk başta sert giriyor ondan .... korkma hiç bişey olmaz sert bastır ve tık sesini duy .... olacak göreceksin

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
zaten bende öle yaptım.tık sesi geldi ama dedigim gibi ilere,geri veya sesiini acayip ve kapayıp kullaklıkda yapamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt