N8 kulaklık sorunu :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
N8 kulaklık sorunu :S
arkadaşlar nokia n8 kullanıyorum orjinal kulaklığının üstündeki yürüt durdur ses açıp kapatma ilerletme tuş ları çalışmıyor nasıl aktif hale getirebilirim birde ara sıra kulaklığın mikrofonu en ufak bir seste rehberdeki insanların ısmını buluyor ve müzik kesiliyor bu olayı nasıl halledebilirim:allalla:

ozggurr

ozggurr

Üye
Kulakligin uzerindeki tus kilidi mekanizmasi acik mi kontrol eder misin?

Ara sira kulakligin uzerindeki arama tusu basili kaliyor ve o yuzden rehberdeki isimleri buluyor olabilir... Sesli komut ancak arama tusuna basili tutunca devreye girer...

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
kulaklıkta tuş kilidi yok sanırım ama arama tusuna basmadan devreye giriyor :S

osmanatak1

osmanatak1

Üye
dostum aynı sorun bendede var başka cihazda çalışıyor yani kulaklıkta sorun yok ama sorunu çözemedim bi ayar mı gerek başka birşey mi ne gerekiyo kafayı yedirtecek bu kulaklık bana

-omer-

-omer-

Üye
benm kulak yapısından dolayı n8in kulaklıkları kulagma sıggmıyor :) ince uclu kulaklıklı tel. ile kullamak içn apartım vardı onu taktım babama verdim :D philips shs-3200 kullanıyorum :)

osmanatak1

osmanatak1

Üye
benm kulak yapısından dolayı n8in kulaklıkları kulagma sıggmıyor :) ince uclu kulaklıklı tel. ile kullamak içn apartım vardı onu taktım babama verdim :D philips shs-3200 kullanıyorum :)

arkadaşım çok özür dilerim ama başlıkla alaka kuramadım cevapta. Başlık kulak yapısı, ince uçlu kulaklıklı tel kullanmak için aparat vs değil n8 kulaklığının şarkı değiştirmek vs için işe yarayan tuşları işe yaramıyor başlık bu.

kerim5534

kerim5534

Üye
kulaklıgı taktıgında cıt dıye ses geldı mı tam oturmadgında calısmaz tuslar

osmanatak1

osmanatak1

Üye
yok sorun oturup oturmaması ile alakalı da değil bir ayar yada bi yazılımsal durum söz konusu ama nee

xosix

Üye
valla bende aynı sorun vardı. meğerse tam anlamıyla oturmamış. biraz sert sokmak gerekiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt