Nokia N8 Kasa/Kapak Değişimi [Soru]

Sponsorlu Bağlantılar

delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Kasa/Kapak Değişimi [Soru]
Arkadaşlar merhabalar öncelikle.

Nokia N8 telefonum var yaklaşık 3-4 ay önce Turkcell'den kontratsız olarak KVK garantisiyle satın aldım. Soruma gelecek olursak;

Telefonumu 2 hafta öncesine kadar gözüm gibi korudum ancak malesef cebimden çıkartırken adeta karşı yola kadar fırlattım istemeden :) Bunun sonucunda telefonu dik tuttuğumuzda altta kalan (menü tuşunun olduğu kısım) oldukça çizik aldı, kırılma vs yok ancak görsel olarak ciddi bi bozukluk var. Diğer bir bozulma ise kamera ve flashın olduğu o çıkıntı kısımda oldu, o bölge dışarı çıkıntılı olduğundan en büyük hasarı o aldı, alette çalışma olarak bi sorun yok ancak dediğim gibi görsel olarak çok rahatsız edici bir durum. Ben de düşündüm, gri olarak pek sevemediğim N8 cihazımın kasasını "parasını tabi ki ödemek şartıyla" KVK'ya değiştirtebilir miyim? Veya bu cihazın garantisini bozmadan orjinal kapak değişimi yapma imkanı var mıdır?

Mümkün olduğunca açıklamayı denedim, teşekkür ediyorum yanıtlar için şimdiden.. :)

ImPossibLe28

Üye
sorunun cevabını veremem ama flaş çalışıyor mu denedin mi?
Ben de yere düşürdüm flaşı çalışmıyor ondan soruyorum.:)

esatgelmedi

Üye
çizikleri görünce garanti dışına çıkabilir. para ödeyip ödemediğine bakmazlar bence. servisin vicdanına kalırsın.

_ardaa

_ardaa

Üye
Kapak değişimiyle garanti neden iptal olsun ki, ben diyelim telefonda sorun yok kapağının rengini değiştirmek istiyorum yetkili servise götürüp parasını ödeyip renk değişimi yaptığımda garanti iptal mi olacak yani.

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bende telefonu 2 gün önce yere düşürmüştüm ve üst kısmında yer alan kulaklık girişinin etrafı paramparça oldu komple kırıldı döküldü yani.Çalışma açısından bir sorunla karşılaşmadım ama N8'in karizması diye birşey kalmadı :)
Bende kasasını değiştirmek istiyorum fakat ne yapabilirim bilmiyorum..
Hem buda bahanem olmuş olur siyah kasa taktırmak için. ardaa_272 arkadaşımızın da dediği gibi servise götürüp renk değişimi yapmak garanti'nin biteceği anlamına mı geliyor?

technoblue

technoblue

Üye
cihazın garanti dışı kalması yaptırdığın yada yaptıracağın herhangi bir işlemi garanti servisinden başka biryere yaptırman durumunda geçerli olur. düşürme, sıvı teması vs gibi sebepler telefonu tamamiyle garanti dışı yapmaz sadece sorunu garanti dışı yapar paranızı verir yaptırırsınız. sonrasındaki sorunlar misal yazılım sorunu vs olursa bunları garanti karşılar.

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
Rich4arD

Rich4arD

Üye
cihazın garanti dışı kalması yaptırdığın yada yaptıracağın herhangi bir işlemi garanti servisinden başka biryere yaptırman durumunda geçerli olur. düşürme, sıvı teması vs gibi sebepler telefonu tamamiyle garanti dışı yapmaz sadece sorunu garanti dışı yapar paranızı verir yaptırırsınız. sonrasındaki sorunlar misal yazılım sorunu vs olursa bunları garanti karşılar.
Teşekkürler.
Peki tüm kasanın değişimi ile ilgili bildiğin bişeyler var mı?

Utku

Utku

Üye
Tüm kasay değiştirmek garanti dışı bırakmaz ama size 350 tl ye patlar:ah

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Utku™;3503481' Alıntı:
Tüm kasay değiştirmek garanti dışı bırakmaz ama size 350 tl ye patlar:ah
350 TL Mi? ..
Bende 100 var yeter dedim yetmiyor yani öylemi :d:
Şimdi ben telefonumun kasasını değiştirip siyah kasa taktırmak istesem 350 TL Para mı isteyecekler? e OHA ..s

Utku

Utku

Üye
350 TL Mi? ..
Bende 100 var yeter dedim yetmiyor yani öylemi :d:
Şimdi ben telefonumun kasasını değiştirip siyah kasa taktırmak istesem 350 TL Para mı isteyecekler? e OHA ..s
100 tl olsa :vur

delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Telefonda flash kamera vs herşey çok güzel çalışıyor hiç sıkıntı yok. Ama gel gör ki görsel olarak ölmüş durumda :) Burada forumda bir arkadaş kapak dğeiştirmişti, hatta ebay linki falan vermişti kapaklar (kameranın bulunduğu o çıkıntılı kısmın da dahil olduğu) ortalama 39 $ falandı yanlış hatırlamıyorsam ve orjinal olduğunu söylüyordu arkadaş. 350 tl çok pahalı, sanmıyorum o kadar pahalı olsun ama aklıma takılmadı değil bunu bilen birilerine danışmak lazım. Garanti kapsamı için ise bence garanti dışı kalmak gibi bir durum olması çok zor çünkü telefonda sadece görsel sıkıntı var çalışma olarak gayet düzgün herşeyi ilk günkü gibi..

Kapak değişimi için fiyat bilgisini de öğrenmek lazım ama nereden?

Utku

Utku

Üye
Ebaydan alıp kndiniz takarak garanti dışı bırakmak mı istiyorsunuz:aha:Fiyatı 350 Tl dir En az çünkü C7 tüm kasa o kadar tutuyor.Ayrıca yurt dışı fiyatı orjinal kasa 80 dolardır

----------Eklendi @ 19:42:39 ---------- Yazıldı @ 19:41:02 ----------

İçinde cam dahil değilken 80 dolar belirteyim de

• Beğen
Tepkiler: delidolunet
delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3507249' Alıntı:
Ebaydan alıp kndiniz takarak garanti dışı bırakmak mı istiyorsunuz:aha:Fiyatı 350 Tl dir En az çünkü C7 tüm kasa o kadar tutuyor.Ayrıca yurt dışı fiyatı orjinal kasa 80 dolardır

Vay arkadaş. 350 lira demek he. 3 kasa değiştirmek yerine bi yeni n8 alıyoruz yani :) içim cız etti gerçekten. 80 dolar olsa yine iyi, 120 130 lira verirdik en fazla ama 350 lira gerçekten asla verilecek bi para değil kasa paramparça olmadıkça.. teşekkürler :)

Utku

Utku

Üye
1-2 resim koyabilrmisin merak ettim:aha:

delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
bende onu istiyorum da yazlıktayım. net fotoğraf çekme yeteneği olan tek telefon bende o da kendini çekemiyor malesef :D

basit bi çare olarak o siyah delikli koruma kılıfından aldım. görünmüyo şu an hasarlı yerleri :D geçici olarak çözdüğümü hissediyorum karizma sorununu :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
nokia orjinal füme kılıf al telefonun ekran hariç her yerini kapatıyo gözüne takılmaz

cabal21

cabal21

Üye
kasanın 350 tl olacağını zannetmem bugun servise iç kulaklığı sorarken onuda soracaktım sinirlettiler beni öyle ucup gitti oda ama 350 tl olması imkansız. bunun içinde ki diğer parçalar hiç mi para etmiyor. kamera ekran vs.

sesslayt

Üye
arkadaşım istersen orginal kasayı sana 100-110 tl civarında bulurum ama sen takınca garanti kapsamında olmaz bunu goze alıyorsan benle iletişime geç pm veya [email protected] adresi ile bana ulaş

delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım istersen orginal kasayı sana 100-110 tl civarında bulurum ama sen takınca garanti kapsamında olmaz bunu goze alıyorsan benle iletişime geç pm veya [email protected] adresi ile bana ulaş

şu an için garantiyi harcamayı göze alamıyorum malesef. şöyle bişey olmz mı acaba, kvkya kendi aldığımız kapakla versek bi miktar işçilikle takmazlar mı?

Utku

Utku

Üye
kasanın 350 tl olacağını zannetmem bugun servise iç kulaklığı sorarken onuda soracaktım sinirlettiler beni öyle ucup gitti oda ama 350 tl olması imkansız. bunun içinde ki diğer parçalar hiç mi para etmiyor. kamera ekran vs.
c7 için öyleydi diyorum n8 daha ucuz olamaz:off:

Üst Alt